Ondernemer Marc Coucke is niet meer weg te denken aan de kust. Na La Réserve, Zoute Grand-Prix, Glacier de la Poste en WP Hotel & Events voegt de zakenman nu ook het Enso District Hotel en de bijbehorende Woyo Eatery toe aan zijn lijstje. Alle investeringen worden voortaan ook gebundeld onder ‘ZouteCoucke’. “We blijven met trots lokaal ondernemerschap in en rond Knokke-Heist ondersteunen”, zegt Coucke.
Sören Maenhout gaat nieuw jaar in bij Daring Brugge: “Blij dat 90 procent van de kern blijft”
Eind vorig kalenderjaar aanvaardde Sören Maenhout de uitdaging om met Daring Brugge het behoud in tweede provinciale te verzekeren. Dat is hem helaas niet gelukt. Op het Tempelhof kijkt iedereen nu reikhalzend uit naar een nieuw, deugddoend seizoen.
The post Sören Maenhout gaat nieuw jaar in bij Daring Brugge: “Blij dat 90 procent van de kern blijft” appeared first