“Vroeger speelden wij met poppen of oorlogje, maar mijn broer wilde altijd priester spelen”

John Prevost is vanaf nu de broer van de paus en daar is hij trots op: “Het is moeilijk te verwoorden. Hoe kan iemand nog trotser zijn op zijn broer. Hij is niet alleen de paus, maar ook de eerste Amerikaanse paus.”

 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe vzw koopt perceel van 2.600m² naast toekomstige school in Schuiferskapelle, en doopt het tot ‘Lieve Natuur’: “Als eerbetoon”

In Schuiferskapelle is een nieuwe natuurvereniging opgestaan. Vzw De Bosclub, die vooral uit ouders van kinderen van De Dorpsparel bestaat, heeft naast de (toekomstige) dorpsschool een perceel van 2.600 vierkante meter gekocht. Daar wordt dit najaar nieuwe speelnatuur aangeplant. Voor het zover is, worden er op 28 juni ‘Bosclubgames’ georganiseerd.
The post Nieuwe vzw koopt perceel van 2.600m² naast

Lees meer »

Knicks knokken terug tegen Pacers, die wel nog met 2-1 leiden in Series

Money Time’ in de NBA, want daar zijn de play-offs volop aan de gang. Toumani Camara en Portland haalden het niet, maar die eerste bemachtigde wel een plekje in het NBA All-Defensive Second Team. Ajay Mitchell en Oklahoma zitten wél in de play-offs. Hoe brengen zij het ervan af? En wie wordt kampioen? Volg al het NBA-nieuws hieronder!

Lees meer »

Donderslag bij heldere hemel: klankman Pascal Braeckman moet stoppen bij ‘Château Planckaert’

“Deze beslissing is heel hard aangekomen.” Pascal Braeckman (63), de bekendste klankman van Vlaanderen, mag van de makers van ‘Château Planckaert’ niet langer meewerken aan hun docusoap. “De familie vindt het ook niet leuk”, aldus een aangeslagen Pascal. In ‘Dag Allemaal’ vertelt hij welke impact het vertrek op zijn leven heeft. En waarom moet hij van de productie vertrekken?

Lees meer »

Geniet van Italië op je bord bij Osteria d’Oro in Knokke-Heist: “Je proeft de creativiteit van de chef”

Knokke-Heist is een hippe traiteurzaak rijker. In de Lippenslaan opende chef Benjamin Postel – die je kan kennen van restaurant Il Rialto – samen met David Vandenbussche de deuren van Osteria d’Oro. Weinig verrassend staat Italië er centraal.
The post Geniet van Italië op je bord bij Osteria d’Oro in Knokke-Heist: “Je proeft de creativiteit van de chef” appeared

Lees meer »

Zelfgemaakte pizza, van het deeg tot de saus

We hadden hier nog een handleiding kunnen geven om je eigen tomaten te kweken voor de saus, maar laten we wel wezen, met tomaten uit blik smaakt dit eens zo lekker. Zelf pizza’s bereiden is veel minder gedoe dan het lijkt. Je moet het deeg toch op voorhand maken, dus zet de timing naar je hand. Ook de saus kan

Lees meer »