Noordzee staat ‘in bloei’: dikke pakken schuim spoelen aan op het strand

Wie de voorbije dagen naar de Belgische kust afzakte, heeft het ongetwijfeld opgemerkt: de Noordzee staat weer ‘in bloei’. Dikke pakken zeeschuim drijven op het zeewater en spoelen aan op het strand. Maar wat is dat zeeschuim precies? En is het gevaarlijk voor de mens? 

Meer krantenkoppen in België

Stoffel Vandoorne wordt zevende in tweede ePrix van Shanghai

Stoffel Vandoorne (Maserati) is zondag als zevende geëindigd in de tweede ePrix van Shanghai, de elfde manche van het Formule E-kampioenschap. De overwinning was in China voor de Nieuw-Zeelander Nick Cassidy (Jaguar TCS Racing).
The post Stoffel Vandoorne wordt zevende in tweede ePrix van Shanghai appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste winnaar ‘droomwoning’ bij Nationale Loterij

Voor het eerst heeft een deelnemer aan de Lotto een ‘droomwoning’ gewonnen. Dat meldt de Nationale Loterij. Wie bij de Nationale Loterij aan de Lotto deelneemt, kan sinds mei ook een ‘droomwoning’ winnen. Dat kan via de ‘Lucky Lotto-code’: elke maand wordt op die manier een ‘droomhuis’ verloot.

Lees meer »

Zo ging tandarts (71) met ‘keelfetisjisme’ te werk: “Ik voelde dat hij tijdens mijn ‘keelontsmetting’ ook iets met zijn andere hand deed”

Een paar vingers diep in de keel om ‘keelontsmettingen’ uit te voeren: intussen zijn er maar liefst 55 vrouwen die hetzelfde meemaakten bij de Wilrijkse tandarts Carl S. (71), die morgen voor de raadkamer verschijnt. De man beweert dat hij een fetisj heeft voor kelen en hem dat seksueel opwindt. Dit is zijn modus operandi, van afspraken die hij zelf

Lees meer »

Roger van Damme stopt na 31 jaar met iconische restaurant Het Gebaar: “Tijd voor nieuw hoofdstuk in mijn kookboek”

De bekende chef-patissier Roger van Damme (54) dropt een bommetje in de culinaire wereld: hij stopt na 31 jaar met Het Gebaar, het iconische restaurant in de botanische tuin in Antwerpen dat al 15 jaar een Michelinster heeft. De laatste borden worden al op 27 juni geserveerd. “Vijftien jaar een ster kunnen behouden, is een mooie prestatie voor een patissier

Lees meer »