In mijn plaatselijke versmarkt, waar een week geleden ter ere van de lente een proefweekend gehouden werd, kwam één ingrediënt tweemaal terug in alle bereidingen die waren uitgestald. Ik was amper binnen of ik had al een bordje met witte asperge en gesmolten boter in handen, en even verderop at ik asperges in gerookte zalm gerold. Meer moet dat niet zijn, al gaan we er hier toch meer mee doen: viermaal asperges op niet-Vlaamse wijze, aangevuld met driemaal aardbeien zonder poedersuiker of vanille-ijs.
“De interesse van de jongere generatie is veelbelovend”: Wijnclub 7de Lid Rekkem viert 20ste verjaardag
In 2005 hadden Tom Legley en Jacques Dufourmont het idee om een serieuze wijnclub op te richten. Een paar godendrankjes verder zag ‘Wijnclub 7de Lid Rekkem’ het daglicht. Ondertussen viert de club haar 20ste verjaardag.
The post “De interesse van de jongere generatie is veelbelovend”: Wijnclub 7de Lid Rekkem viert 20ste verjaardag appeared first on KW.be.