Prijs van eieren blijft ook in ons land records breken

De prijs van eieren in ons land blijft records breken. Een ei kost nu 17,52 cent, zo blijkt uit cijfers van de eierprijzencommissie in Kruisem.

 

Meer krantenkoppen in België

Dochters van betreurde cafébaas Kristof Callens kijken uit naar Tribute ‘Tofke Forever’: “We gaan vooral veel babbelen”

Kristof Callens, die later dit jaar 50 zou zijn geworden, overleed vijf jaar geleden. Hij liet naast een grote groep vrienden en kennissen ook drie dochters achter. Zij kijken alvast uit om samen met die vele vrienden nog eens herinneringen op te halen aan hun papa. De opbrengst van de tribute avond, op zaterdag 17 mei in ‘zijn’ Vlaams Huis,

Lees meer »

Dieren centraal tijdens Animal Animo in De Wulver

Hoeveboerderij De Wulver presenteert op vrijdag 23 en zaterdag 24 mei Animal Animo of een Vlaamse kermis in samenwerking met Heuvellander en De Pelgrim. De Wulver opende in de lente van 2023. Wat begon met de verhuur van golfkarretjes is uitgegroeid tot een volledige boerderijervaring.
The post Dieren centraal tijdens Animal Animo in De Wulver appeared first on KW.be.

Lees meer »

Schoolbus van De Lijn rijdt door gesloten spoorwegovergang in Bilzen: “Onaanvaardbaar en levensgevaarlijk gedrag”

Een bus van De Lijn is woensdagochtend over een gesloten spoorwegovergang op de Nieuwmolenweg in Bilzen gereden. De chauffeur negeerde het rode licht en het belsignaal. Op de bus, lijn 209 zaten op dat moment heel wat kinderen die op weg waren naar school. “We zullen uitzoeken wie de chauffeur is en gepaste maatregelen nemen”, aldus Marco Demerling, woordvoerder van

Lees meer »

Johan Dequeker (’t Belfort) houdt Iepers streekgebak in ere: “De recepten van André Dehaeck blijven meegaan”

Senateurtaart, Ieperse spletters, kattenklauwen, Ieperse galetten… Johan Dequeker van patisserie ‘t Belfort houdt Iepers streekgebak in ere dankzij de recepten die hij kreeg van André Dehaeck, oprichter van Pidy, van wie hij de bakkerij overnam. Naar aanleiding van de expo ‘Shoot Me a Bird’ komt hij nu op de proppen met een koekje uit het receptenboek van Hector Dehaeck.

Lees meer »