LIVE EK BAANWIELRENNEN. De Clercq-Hesters pas achtste in ploegkoers, Nederland pakt goud

Vandaag is de slotdag van het EK baanwielrennen in Heusden-Zolder. Kunnen de Belgen de medailleteller nog wat doen aandikken? Eerder deze week pakte ons land al drie medailles. Hélène Hesters pakte zilver op de afvalling, broer Jules Hesters (afvalling) en Jasper De Buyst (puntenkoers) behaalden brons. 

Meer krantenkoppen in België

Ontharde plein in wijk De Vlaminck is ingehuldigd: “Aangenamere leefomgeving”

Onder ruime belangstelling van de bewoners van de wijk De Vlaminck in Heestert bij Zwevegem, werd het ontharde pleintje ingehuldigd. “Ik zou het een bijzondere dag voor de wijk durven te noemen, want met dit onthardingsproject willen we onder andere een aangenamere leefomgeving creëren”, zegt schepen van Openbare Werken en zelf Heestertnaar, Raf Deprez.
The post Ontharde plein in

Lees meer »

Johan Bakayoko kan richting Leipzig reizen: clubs bereiken akkoord op hoofdlijnen

Waar de transfer van Noa Lang naar Napoli wekenlang heeft voortgesleept en nog steeds niet helemaal officieel is afgerond, gaat het Duitse RB Leipzig voortvarender te werk. Maandagochtend werd bekend dat Johan Bakayoko het trainingskamp van PSV in Marienfeld aan zich voorbij zou laten gaan vanwege een op handen zijnde transfer en maandagavond meldden Duitse bronnen al dat PSV en

Lees meer »

Dit zijn de meest bizarre plekken van West-Vlaanderen

Halve Bruggeling Kamiel De Bruyne en zijn vriendin Karen François pakken uit met een boek met 50 bizarre plekken in ons land. Ook in onze provincie ontdekten ze enkele pareltjes.
The post Dit zijn de meest bizarre plekken van West-Vlaanderen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Van profvoetballer over kermiskramer tot kok: chef Yves van l’Amuse onderging al wat gedaanteverwisselingen: “Iedereen moet hier elke week kunnen langskomen”

De restaurants in onze provincie blijven deze zomer hun klanten verwennen. Maar waar kan je wat eten? We vragen aan enkele chefs om hun favoriete zomerse gerecht voor te stellen. Eentje waar ze bijzonder trots op zijn en waarmee ze hun gasten keer op keer gelukkig maken. Vandaag: op vel gebakken zeebaars met venkel en witte wijnsaus van chef Yves

Lees meer »