Carcasse in de top 3 van “meest duurzame concept” in de lijst van World’s 101 Best Steak Restaurants

De prestigieuze lijst van de World’s 101 Best Steak Restaurants lanceerde de categorie Most Sustainable Concept. Carcasse schoot meteen de hoogte in, belandde in de top 3 en ontving de bronzen medaille.

Carcasse brengt het vlees van Dierendonck recht uit de slagerij op je bord. Van kop tot staart. Net als in de beenhouwerij staat deze filosofie centraal. Niets gaat verloren. Hendrik Dierendonck zorgt voor eerlijk vlees van topkwaliteit en chef Timon Michiels gaat ermee aan de slag. “Uit meer dan 100 toonaangevende restaurants selecteerde de jury slechts vijf uitzonderlijke farm-to-fork-concepten, waarbij Carcasse met trots de derde plaats inneemt”, laat Carcasse weten.

Respect voor het product

“Deze erkenning onderstreept de unieke kracht van Carcasse: een compromisloze toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. De waarden van Carcasse en Dierendonck komen binnen deze categorie volledig tot hun recht. Als een van de internationale pioniers van de nose-to-tail-filosofie – een aanpak die over de hele lijn wordt doorgetrokken van het atelier tot het restaurant – stelt het team niet alleen kwaliteit, maar ook duurzaamheid en respect voor het product centraal. Met dit uitzonderlijke resultaat bevestigt Carcasse zijn status als wereldspeler en boegbeeld van het farm-to-fork-principe.”

The post Carcasse in de top 3 van “meest duurzame concept” in de lijst van World’s 101 Best Steak Restaurants is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Familiebedrijf Vanmarcke haalt contract van Delhaize binnen voor opslag van diepvriesproducten: “Service, kwaliteit, innovatie en duurzaamheid”

Delhaize rekent vanaf september 2027 niet meer op het Amerikaanse bedrijf GXO voor de opslag van diepvriesproducten. Na een jarenlange samenwerking stapt de supermarktketen over naar het West-Vlaamse familiebedrijf Vanmarcke.
The post Familiebedrijf Vanmarcke haalt contract van Delhaize binnen voor opslag van diepvriesproducten: “Service, kwaliteit, innovatie en duurzaamheid” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oppositie waarschuwt voor stijgende rentelasten op Mechelse schulden: “Cijfers tonen onrustwekkende evolutie”

“De rentelasten van Mechelen stijgen tegen 2030 naar bijna 11 miljoen euro per jaar”, zegt gemeenteraadslid Karl Lauwers (CD&V). De oppositiepartij waarschuwt voor de manier waarop de stadsschulden evolueren, maar schepen van Financiën Kristof Calvo (Voor Mechelen) relativeert dat. “Het zijn uitdagende tijden, maar onze stad is financieel gezond.”

Lees meer »

Zeker 50 Soedanese migranten omgekomen op Middellandse Zee

Zeker 50 Soedanese migranten en vluchtelingen zijn om het leven gekomen nadat hun boot vuur vuur had gevat op de Middellandse Zee. In totaal bevonden zich zo’n 75 mensen aan boord die de oversteek naar Europa probeerden te maken. Volgens de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) konden 24 opvarenden gered worden.

Lees meer »

Mechelen maakt autoluwe zones logischer: “Niet langer enorme afstanden afleggen om een straat verder te geraken”

Mechelen wil de autoluwe zones logischer en overzichtelijker maken, en daarom komen er vanaf januari een aantal aanpassingen. Nu zijn er bewoners van bepaalde wijken die een grote omweg moeten maken om tot aan de Tangent te geraken. Zij zullen een uitzondering krijgen om langs enkele knips te rijden, waardoor ze de enkelrichting niet moeten volgen en dus niet de

Lees meer »

Nando Nöstlinger zorgt voor zucht van opluchting in het Oscar Vankesbeeckstadion: Racing Mechelen pakt zijn eerste driepunter van het seizoen tegen Rotselaar

In een erg povere partij voetbal zorgde Nando Nöstlinger drie minuten voor affluiten voor een zucht van opluchting in het Oscar Vankesbeeckstadion. Hoewel Racing Mechelen zeker in de tweede helft de meest dominante ploeg was bleef het over het algemeen een erg kansarme wedstrijd. Het was dan ook niet te verwonderen dat het enige doelpunt viel na een stilstaande fase.

Lees meer »