Gourmet aan je feesttafel: 40 menu’s om af te halen bij topchefs

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Niels Verwilst (KFC Doomkerke 3B): “Het gevoel zit goed”

In derde provinciale B wil KFC Doomkerke een rustig seizoen draaien. Belangrijk daarvoor is dat het team van coach Dany Couvreur een goeie start neemt. Dus moet men zondag ook proberen thuis tegen Wingene een tweede zege te bemachtigen.
The post Niels Verwilst (KFC Doomkerke 3B): “Het gevoel zit goed” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gregory (37) en Bram (32) combineren met Frites à l’Heure het beste van de frituur en bistro: “Er komt zelfs een kelner tot aan je tafel”

In de Onze-Lieve-Vrouwestraat in Kortrijk zit sinds begin 2022 een bijzonder adresje dat intussen niet meer weg te denken is: Frites à l’Heure. Uitbaters Gregory Six (37) en Bram Wylin (32) wilden geen doorsnee frituur, maar een plek waar frieten en bistronomie elkaar ontmoeten. “Naast de klassieke frituursnacks ontdek je hier verse bereidingen en eigen smaken.”
The post Gregory

Lees meer »

Barman Rudi (54) voor tweede keer dit jaar slachtoffer van zinloos geweld: “Hopelijk wordt dader ditmaal wél gestraft”

“Ik stop ermee, genoeg is genoeg.” Een medewerker van horecazaak BarTien in het Vlaams-Brabantse Tienen is zaterdagavond voor de tweede keer in minder dan een jaar tijd aangevallen. Barman Rudi Forier (54) kreeg daarbij rake klappen, waardoor hij enkele tanden verloor en een diepe wonde opliep aan zijn voorhoofd en scheenbeen. Volgens het slachtoffer en zaakvoerder Jurgen Vangeel was er

Lees meer »