GAULT&MILLAU 2026. Voor minder dan 55 euro gaan eten in een toprestaurant? Op deze adresjes in provincie Antwerpen kan het

221 van de beste Belgische restaurants liggen volgens de nieuwe Gault&Millau-gids in de provincie Antwerpen. Keuze genoeg dus voor wie eens lekker wil gaan eten, maar vaak is het niet goedkoop. Gelukkig zijn er ook op deze regel uitzonderingen: in deze 5 Antwerpse toprestaurants kan je voor minder dan 55 euro goed gaan eten. 

Meer krantenkoppen in België

Amerika speculeert over relatie Erika Kirk en JD Vance na publieke toespraak en opvallende omhelzing

“Niemand kan mijn man vervangen. Maar…”, aldus Erika Kirk (36), de weduwe van Charlie Kirk (31), die begin september werd doodgeschoten op een Amerikaanse universiteit. Haar speech, waarin ze vicepresident JD Vance (41) introduceerde, leverde haar bakken kritiek op. De twee omhelsden elkaar na de toespraak, en de beelden waren olie op het al brandende vuur van Erika’s publieke rouwproces.

Lees meer »

Hoop op einde verdeeldheid Cyprus groeit: “Politici willen dat we vijanden zijn, maar we zijn vrienden”

Bij de recente verkiezingen in Noord-Cyprus, ging de overwinning naar de kandidaat die gelooft in de hereniging van Noord en Zuid. Langs beide grenzen van het sinds 1974 gespleten eiland, zijn burgers vragende partij voor verzoening. Maar volgens veel van hen werken hun politieke leiders die eenmaking actief tegen. "Ik wist helemaal niets over de andere mensen die op ons

Lees meer »

60 procent van chrysanten wereldwijd komt van dit West-Vlaams familiebedrijf: “Enkel in onze regio zijn ze ‘kerkhofbloem'”

Wie dit weekend chrysanten neerzet bij het graf van een geliefde, heeft een grote kans dat ze van bij Gediflora uit Oostnieuwkerke in West-Vlaanderen komen. Het familiebedrijf is niet alleen in België een grote speler, maar ook wereldwijd. "60 procent van alle chrysanten wereldwijd komen van bij ons, maar enkel in onze regio worden ze gebruikt als kerkhofbloem."

Lees meer »

Een paar keer klikken en je weet hoe hygiënisch je favoriete horecazaak is: “Een schandpaal? We willen de goeie leerlingen net belonen”

Hoeveel “hygiënevorkjes” heeft het restaurant waar jij straks gaat eten? Dankzij een vernieuwde applicatie op de site van het FAVV kun je zien of je favoriete horecazaak al dan niet goed scoort op het vlak van voedselveiligheid en hygiëne. “Heel vaak gaat het over kleine foutjes die makkelijk rechtgezet kunnen worden.”

Lees meer »