Van afwasser tot topkok: Karen Torosyan (Bozar) is Chef van het Jaar bij Gault&Millau

17:50 Karen Torosyan, de sterrenchef van het Brusselse restaurant Bozar die zijn carrière begon als afwasser, is door de gids Gault&Millau verkozen tot Chef van het Jaar. Voorts bevestigt Nick Bril zijn top… 

Meer krantenkoppen in België

Gemeente doet tweede poging om crisiswoning te verkopen: “Geen concrete plannen met dit gebouw”

Via de dienst Vastgoedtransacties van de Vlaamse Overheid wil de gemeente de woning in de Vichtsesteenweg 12 verkopen. Na een mislukte veiling via Biddit doet men nu een tweede poging. “De gemeente is eigenaar van het pand in de Vichtestenweg”, motiveerde schepen van Patrimonium Regine Rooryck (CD&V).
The post Gemeente doet tweede poging om crisiswoning te verkopen: “Geen concrete

Lees meer »

KIJK. Eerste bewegende beelden ooit van zeldzame witte Iberische lynx

“Het witte spook van het bos.” Zo noemt hobby-natuurfotograaf Ángel Hidalgo zijn bijzondere vondst in gesprek met het lokale medium ‘Ahora Jaén’. De Spanjaard zag de zeer zeldzame witte Iberische lynx toen hij de beelden van zijn wildcamera terugkeek. Die camera hing diep in de bergen van de provincie Jaén, in het zuiden van Spanje.

Lees meer »