Nick Bril behoudt 18,5 op 20: “Gault&Millau bekritiseert op wat we doen, gelukkig”

Nick Bril behoudt zijn 18,5 op 20 bij Gault&Millau. De verhuis van The Jane naar de nieuwe locatie speelt hem geen parten. Maar ook de rechtszaak niet. “Gault&Millau heeft vorig jaar al laten zien dat ze zich daardoor niet laten beïnvloeden.” 

Meer krantenkoppen in België

Inwoners Kortessem ontevreden omdat ze meer afvalbelasting betalen dan andere Hasselaren: “Vanaf 2026 gelijke tarieven”

In Kortessem heerst onvrede omdat de inwoners niet dezelfde korting krijgen op de afvalbelasting als andere Hasselaren, en dat terwijl de voormalige gemeente sinds januari gefuseerd is met de stad. Dat schrijft het Belang van Limburg en het wordt ook bevestigd aan VRT NWS. De stad laat weten dat Hasselt en Kortessem in het verleden een andere beheersovereenkomst met Limburg.net

Lees meer »

Black & white cookies

Afgelopen zomer kwam Eat NYC van Yasmin Newman uit: een heerlijk kookboek waarin New York als dé stad voor foodies en gourmands wordt geportretteerd. Voor wie niet meteen een trip naar Amerika kan maken: deze zachte koekjes met zwart-witglazuur geven je het ideale voorsmaakje van de megastad.

Lees meer »

Marc Coucke wil gas terugnemen: “De passie blijft, maar ik ga het vanaf nu rustiger aan doen. Ik voel dat het moet. Te veel is te veel”

Marc Coucke (60) blijft maar razen en razen. Een paar restaurants her en der, nog wat hotels in Knokke, Ibiza en de rest van de wereld, een dierentuin, een rally. Maar alsof zijn 44 bedrijven – volgens de jongste telling – nog niet genoeg waren, draaft hij nu ook op in de jury van ‘Mijn restaurant’. “Het is veel, ja.

Lees meer »