LIVE. Uitreiking Gault&Millau 2026: volg de show hier 

Gault&Millau lanceert maandagmiddag de nieuwe culinaire gids. De crème de la crème van de culinaire wereld komt in Brussel samen voor de officiële voorstelling. 

Meer krantenkoppen in België

Lars Andriaensen loodst Lentezon met hattrick naar felbevochten punt en periodetitel: “Het mag ook eens meezitten”

Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar Lentezon heeft de eerste periodetitel op haar naam geschreven. Tegen Herselt leek de leider na een halfuur op weg naar een vlotte zege, tot het een dubbele voorsprong nog volledig uit handen gaf. Gelukkig redde Lars Adriaensen in de slotminuut de meubels met zijn derde van de avond.“Dit was een grote les,

Lees meer »

Johan verhuisde 20.000 boeken naar ‘t Ezelsoortje: “Ook de zaal om evenementen te organiseren staat nu op punt”

Ledegemnaar Johan Dezutter opent op vrijdag 14 november in hartje Oekene officieel de deuren van Kultuurkaffee ’t Ezelsoortje. De plek waar vroeger café De Kroon was is nu een tweedehandsboekenwinkel waar men ook gezellig iets kan drinken. “Op vrijdag is er spaghetti en in de achterliggende zaal wil ik verschillende cultuurevenementen organiseren.”

Lees meer »

“De beker is voor ons een doel op zich”: Club YLA schakelt met ‘verjaardagsgoal’ landskampioen OH Leuven uit, ook Zulte Waregem stoot door

Op het kunstgras van Aalter knokte Club YLA zich zaterdag naar een 1-0-overwinning in het bekerduel tegen landskampioen OH Leuven. Margaux Martlé zorgde een dag voor haar negentiende verjaardag voor de winning goal. Ook Zulte Waregem stootte door naar de volgende ronde. In de slotfase werd alsnog afstand genomen van eerstenationaler Tienen: 3-1.

Lees meer »

Maikel Rogie (34) werd net chef in Vlaanderens hoogste restaurant en scoort al in Gault&Millau: “Vanaf hier kan ik mijn nieuw huis zien liggen”

Kersvers chef Maikel Rogie scheert plots hoge toppen sinds hij kookt in Hostellerie Kemmelberg, Vlaanderens hoogste restaurant dat een half jaar na de heropening al scoort in Gault&Millau. “Dit overstijgt onze stoutste dromen.”
The post Maikel Rogie (34) werd net chef in Vlaanderens hoogste restaurant en scoort al in Gault&Millau: “Vanaf hier kan ik mijn nieuw huis zien liggen”

Lees meer »