Wie zijn de 5 genomineerden voor ‘Lady Chef of the Year’? Dit serveren ze in hun restaurant én zoveel betaal je er voor een etentje

Op maandag 13 oktober wordt de Lady Chef of the Year verkozen. Vijf vrouwelijke chefs maken kans op deze titel. Wie zijn de genomineerden? Hoe worden ze geselecteerd? Wat kan je eten in hun restaurant en hoeveel betaal je daarvoor? Femke Vandevelde, voorzitter van de Lady Chef Academy, zet de vijf chefs en hun restaurants op een rij. “Haar zaak is een referentie voor de Italiaanse keuken.” 

Meer krantenkoppen in België

Mooie monumenten in de spotlights op erfgoedwandeling aan parkbegraafplaats: “We willen hier jaarlijkse traditie van maken”

De Maten van Peegie nemen het initiatief om enkele speciale grafmonumenten op de oude stedelijke begraafplaats in het spotlicht te plaatsen en dat onder de titel ‘Over de doden niets dan goeds – Moesten de graven kunnen spreken’. In kleine groepjes van ongeveer tien personen maak je op 25 en 26 oktober kennis met negen graven van minder bekende stadsgenoten.<br

Lees meer »

Na de keuze voor Movistar: vergaloppeert Cian Uijtdebroeks zich in zijn ambitie? “Ik vraag me af of hij zelf nog weet wat hij wil”

Eind 2023 een turbulente contractbreuk bij BORA-hansgrohe en nu voortijdig weg bij Visma-Lease a Bike, Cian Uijtdebroeks (22) kleurt met zijn tomeloze drive niet binnen de gangbare wielerlijnen. Uijtdebroeks wil prominenter zijn kans gaan in het rondewerk, maar bestaat de kans dat hij zich vergaloppeert in zijn ambitie? Een achtergrondverhaal.

Lees meer »

K3 Kaashartjes: een innovatieve frituursnack voor jong én oud!

De Snackcentrale lanceert samen met Studio 100 een gloednieuw product: de K3 Kaashartjes. Deze frituursnack is een innovatieve variatie op de klassieke kaaskroket en maakt er een smaakvolle, gezondere en duurzame snack van die perfect aansluit bij de beleving rond K3. De K3 Kaashartjes zijn vanaf dit najaar beschikbaar in Vlaamse frituren. Bovendien kunnen fans al proeven tijdens de K3

Lees meer »

Malmö ???

Een zalige fishburger en perfecte garnaalkroketten: daar kun je op rekenen bij Malmö. De naam klinkt Zweeds, maar het is een op en top Brussels concept – de nonchalance krijg je er gratis bij.

Lees meer »