Domino’s Pizza wil 5.000 nieuwe medewerkers rekruteren in Verenigd Koninkrijk en Ierland

Domino’s Pizza wil 5.000 nieuwe medewerkers rekruteren in het Verenigd Koninkrijk en Ierland in de aanloop naar de drukste periode van het jaar. Dat meldt COO Nicola Frampton. De pizzaketen blaast daar veertig kaarsjes uit. 

Meer krantenkoppen in België

“Ooit keer ik terug naar Europa én naar Antwerp”: Mahamadou Doumbia spreekt voor het eerst over zijn opvallende move naar Saudi-Arabië

Mahamadou Doumbia (21) verraste ons én zichzelf met zijn move naar de Saudische landskampioen Al-Ittihad. “Ik wilde naar een grote Europese club verhuizen, tót ik de cijfers in mijn contract zag.” Een babbel over zijn last minute transfer naar de woestijn en zijn eeuwige liefde voor Antwerp. “Ik wil mijn carrière afsluiten op de Bosuil.”

Lees meer »

Slimme winkelkar van Colruyt nog niet meteen voor West-Vlaanderen: “We willen het project stap voor stap uitrollen”

Met de slimme winkelkar wil supermarktketen Colruyt de manier waarop we boodschappen doen, revolutionair vernieuwen. Het systeem is voorlopig enkel in de vestiging in Halle beschikbaar, een uitrol in West-Vlaanderen is nog niet meteen aan de orde. “We willen eerst focussen op de filialen waar we minder makkelijk voldoende personeel vinden.”
The post Slimme winkelkar van Colruyt nog niet

Lees meer »

“Mijn lichaamstemperatuur bedroeg nog slechts 27,8 graden”: Davy Billiau (33) mag ziekenhuis verlaten nadat hij de hele Belgische kustlijn afzwom

Davy Billiau, een 33-jarige duiker-ontmijner bij DOVO in Zeebrugge, is erin geslaagd om de volledige Belgische kustlijn van 67 kilometer af te zwemmen. Na 18 uur en 48 minuten bereikte hij de kust van Knokke-Heist. Hij is, na Mathieu Bonne uit Bredene en Marieke Blomme uit Torhout, nog maar de derde zwemmer die hierin slaagde.
The post “Mijn lichaamstemperatuur

Lees meer »

Carina duwde haar demente moeder versneld richting de dood. Uit medelijden, zegt ze. Of ging het toch om geld?

Vandaag start in Antwerpen het assisenproces tegen Carina Huyghe (63) uit Puurs-Sint-Amands. Zij spoot vijf jaar geleden haar 81-jarige demente moeder medicatie in de mond en drukte een kussen op haar gezicht. Het slachtoffer stierf twee dagen later. Huyghe deed dit omdat ze uit was op de erfenis en een schenking, samen een forse som geld, zo stelt de aanklacht.

Lees meer »

Franse bestelwagen uitgebrand in buurt A19 in Zonnebeke: vuur wellicht aangestoken

Vlakbij de afrit van de A19 in Zonnebeke is zaterdagnacht een bestelwagen met Franse nummerplaat uitgebrand. Vermoed wordt dat het voertuig in brand werd gestoken. Rond 4.15 uur rukte de brandweer van de zone Westhoek uit naar de Tresoriersstraat, een zijstraat van de Briekestraat (N37), vlakbij de afrit van de A19 is dat. Toen de spuitgasten arriveerden, stond een bestelwagen

Lees meer »

Vlamingen gaan steeds vaker met de fiets naar hun werk

De fiets is een verbazingwekkende gangmaker in het woon-werkverkeer. 20 jaar geleden gebruikte nog slechts 12 procent van de Vlamingen de fiets om naar het werk te gaan. Intussen is dat 20 procent of meer. En in sommige regio’s haalt de fiets in combinatie met auto of trein momenteel zelfs marktaandelen van 40 tot 50 procent. VRT NWS dook in

Lees meer »

Drankencentrale Depla viert dertigste verjaardag: “Nieuwe promomuur is succes”

Op zondag 28 september viert Drankencentrale Depla aan de Stoomtuigstraat haar 30-jarige bestaan. Stichter Marc Depla (66) startte ooit als drankenhandelaar aan huis. Ondertussen is het een familiebedrijf geworden waar ook Marcs vrouw Heidi Nollet (57) al jaren in de winkel staat en zoon Bram al tien jaar deel van uitmaakt.
The post Drankencentrale Depla viert dertigste verjaardag: “Nieuwe

Lees meer »

“De natuur is als een ijskast die altijd gevuld is, zeker in de stad”: Antwerpen bulkt van het eetbaar groen

Bessen, noten, wilde kruiden en ja, zelfs wortelen: het groeit en bloeit allemaal uitbundig in Antwerpen. In parken, bermen, tussen stoeptegels en in (verwilderde) voortuinen ligt het eetbaar groen voor het rapen. Of toch als je een beetje kennis van zaken hebt. We trokken de stad in met wildplukker Natalie Schrauwen en kregen de meest uiteenlopende smaken voorgeschoteld.

Lees meer »