Brussel wordt openluchtlaboratorium tijdens Brussels Design September

De negentiende editie van Brussels Design September zet de stad vanaf vandaag tot en met 3 oktober volledig in het teken van hedendaags design. Met een honderd­tal tentoonstellingen, installaties, ateliers en themaroutes wil het festival een kruispunt zijn van design, onderzoek, circulaire economie en stedelijke vernieuwing. 

Meer krantenkoppen in België

De Wever na incident met Russische drones: “Poetin kreupel slaan met strengst mogelijke economische sancties”

Volgens eerste minister Bart De Wever moeten alle NAVO-landen samen reageren, na de onderschepping van Russische drones boven Polen. Dat zei hij in de marge van het bezoek van de Amerikaanse minister van Binnenlandse Veiligheid Kristi Noem aan Antwerpen, meldt Radio 1. Minister van Buitenlandse Zaken Maxime Prévot schrijft op X dat de feiten van vorige nacht ons er opnieuw

Lees meer »

Cools maakt er drie voor Hooikt in wedstrijd tegen Heindonk

Dankzij een hattrick van Vincent Cools versloeg Hooikt Heindonk met 5-3. Fetah Fakir maakte de andere twee doelpunten voor de winnaars, terwijl Ilias Boudellaha, Quinten Struyven en Lars Vloebergh de treffers voor Heindonk scoorden. Heindonk eindigde de wedstrijd met 10 spelers nadat één speler van het team van het veld werd gestuurd.

Lees meer »

Frans en Paula zijn 65 jaar getrouwd

Geboren en getogen Moorsledenaars Frans Bostyn en Paula Vermont werden recent door het gemeentebestuur in de bloemetjes gezet voor hun 65ste huwelijksverjaardag.
The post Frans en Paula zijn 65 jaar getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ons altijd voorgehouden om nog eens iets anders te doen in de horeca”: restaurant Goesting is nieuw hoofdstuk voor Annick (54) en Oleg (52)

In Korte Lane 20 in Brugge gingen Annick Verhaeghe (54) en Oleg Broeders (52) van start met restaurant Goesting. “Na dertig jaar De Zevende Hemel op het Walplein te hebben gerund, wilden we nog eens een nieuw horeca-avontuur aangaan.”
The post “Ons altijd voorgehouden om nog eens iets anders te doen in de horeca”: restaurant Goesting is nieuw hoofdstuk

Lees meer »