Zeventigers smullen lekker lokaal en maken meteen nieuwe plannen

Amper twee dagen na hun 75-jarige dorpsgenoten zakten ook de Sentse zeventigers af naar restaurant Roste Muis om samen hun verjaardag te vieren. 

Meer krantenkoppen in België

Nieuw project ‘Rouwkost’ steunt inwoners die recent een gezinslid verloren: “Een voedzame maaltijd sterkt de verbondenheid”

Poperinge start in oktober met een nieuw project: Rouwkost. Poperingenaars die een inwonend gezinslid verliezen, ongeacht hun leeftijd, krijgen recht op twee gratis aan huis geleverde maaltijden. Zo wil de stad inwoners in de moeilijke rouwperiode ondersteunen. Het betreft een primeur voor Vlaanderen.
The post Nieuw project ‘Rouwkost’ steunt inwoners die recent een gezinslid verloren: “Een voedzame maaltijd sterkt

Lees meer »

“Voetbal is nog iets anders dan een hotelletje in Durbuy”: Aad de Mos fileert zijn ex-clubs KV Mechelen en Standard, maar heeft ook een duidelijke mening over de bestuurscrisis bij Anderlecht

Hij vierde in maart zijn 78ste verjaardag, maar is nog steeds vlijmscherp in zijn analyses. Aad de Mos, ongefilterd zoals altijd, over de bestuurscrisis bij Anderlecht, de onzekere toekomst van Standard, de Nederlandse wind bij KV Mechelen en Genk en Club Brugge als lichtbakens binnen het Belgisch voetbal. “Bij Club beseffen ze niet hoe goed ze wel zijn.”

Lees meer »

Nieuwe beelden vrijgegeven van verdachte in moord op Charlie Kirk

De autoriteiten in Utah hebben donderdagavond extra beelden vrijgegeven van een persoon die wordt gezocht in verband met de moord op de conservatieve activist Charlie Kirk. De FBI en het Utah Department of Public Safety vragen de hulp van het publiek om de identiteit van de man te achterhalen, nadat Kirk woensdag werd neergeschoten tijdens een evenement op de campus

Lees meer »

Chef Alessandro (28) ziet Italiaans restaurant Cosa Fina bekroond met prestigieus certificaat: “Beloning voor alle hindernissen die ik heb moeten overwinnen”

Een jongeman van 28 uit het Italiaanse Calabrië die de liefde volgde naar België en tegelijk zijn droom waarmaakt: dat is het verhaal van Alessandro Rocchetti, chef en bezieler van Cosa Fina in Vilvoorde. Slechts anderhalf jaar na de opening werd zijn restaurant bekroond met het Ospitalità Italiana certificaat, een internationale erkenning voor authentieke Italiaanse gastronomie.

Lees meer »