Om het tweejarig bestaan van De Nolf Bakery te vieren, pakken Jan De Nolf en Joséphine Leterme uit met krokante Koersepaardjes. “Dit is typisch Waregem en past volledig bij ons concept”, klinkt het.
Sinds zijn 12 jaar bakt Jan De Nolf speculoos volgens het recept van zijn vader. Na veel positieve reacties van vrienden en familie besloot hij de koekjes op de markt te brengen. Samen met zijn vrouw Joséphine Leterme richtte hij twee jaar geleden De Nolf Bakery op, dat langs de Drogenboomstraat artisanale koekjes, crackers, taarten en gebak maakt.
De koekjesbakkerij is onder meer gekend voor haar zoete koekjes in gestreepte doosjes, crackers met groenten, cannelés de Bordeaux en bokkenpootjes. Om de tweede verjaardag te vieren, pakt het koppel uit met een gloednieuw product. “Met onze Koersepaardjes, lekkere boterkoekjes met krokante amandelschilfers in de vorm van een paardenkop, geven we een frisse interpretatie aan de klassieke, bekende chocolade paardenkopjes”, vertellen Jan en Joséphine.
Puur en eerlijk
“Waregem Koerse was voor ons het ideale moment om iets nieuws te brengen. Twee jaar na de start van onze koekjesbakkerij wilden we een product maken dat typisch Waregem is, en helemaal bij ons past.” De Nolf Bakery zet hard in op kwaliteitsvolle ingrediënten. “Ook de Koersepaardjes bevatten geen bewaarmiddelen of kunstmatige toevoegingen. Alles moet puur en eerlijk zijn, dat is van bij de start ons uitgangspunt.”
“De Koersepaardjes horen thuis op Waregem Koerse, hét event van de stad.” Maar de ambitie reikt verder dan de stadsgrenzen. “We willen een plaats veroveren tussen de bekende streekproducten van België. Dat is onze droom.”
Meer info vind je op www.denolfbakery.com.
The post De Nolf Bakery viert tweede verjaardag met nieuwe Koersepaardjes: “Lekkere boterkoekjes met krokante amandelschilfers” is provided by KW.be.