Sien (35) ruilt Thaise keuken in voor smashed burgers, en daar stopt het niet bij: “Daarna bedenk ik nog iets nieuw”

Wie gaat eten bij restaurant Nam Nam Nam in Sint-Niklaas wordt voortaan getrakteerd op een gloednieuwe menukaart. Uitbaatster Sien Schepens (35) ruilt na vijf jaar de Thaise keuken in voor een nieuw concept met smashed burgers. “Ik had behoefte aan een nieuwe prikkel”, zegt ze.  

Meer krantenkoppen in België

Wereldwijd zo’n 30 procent minder zelfdodingen sinds 1990, daling heeft vooral te maken met preventie-initiatieven

De zelfdodingscijfers wereldwijd zijn de afgelopen drie decennia gemiddeld met bijna 30 procent gedaald. Dat blijkt uit een internationaal onderzoek dat is gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Nature Mental Health. De onderzoekers analyseerden gegevens van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) uit 102 landen. Volgens Gwendolyn Portzky van het Vlaams Expertisecentrum Suicidepreventie heeft die daling vooral te maken met preventie en, het bespreekbaar

Lees meer »

“Mathieu stelt zich enorm kwetsbaar op”: Nederlands bondscoach prijst vastberadenheid van Van der Poel voor WK mountainbike ondanks kritiek en risico’s

Mathieu van der Poel kan terugblikken op een geslaagde week in de Renewi Tour. Na zijn ritwinst van vrijdag had de 30-jarige vedette in de slotrit van de Renewi Tour zijn zinnen op een dubbelslag gezet. Er ontspon zich rond Leuven een spectaculaire tweestrijd met Arnaud De Lie, die MvdP in extremis aftroefde. Volgend doel voor de Nederlander: het WK

Lees meer »

Kwart aankoopaktes digitaal ondertekend

Vorig jaar zijn goed 250.000 aktes om een huis te kopen verleden via een videoconferentie. Dat komt neer op zowat één ­aankoopakte op de vier, zo meldt ‘Het Nieuwsblad’ vandaag op basis van cijfers van Fednot, de Federatie van het Notariaat.

Lees meer »

“We willen de oneerlijke concurrentie wegwerken”: Brugge werkt aan reglement voor zomerbars en pop-upwinkels

De stad werkt aan een reglement voor zomerbars en pop-upwinkels. Hiermee geeft burgemeester Dirk De fauw gehoor aan de vraag van Horeca Brugge, die vindt dat zomerbars een oneerlijke concurrentie vormen voor de cafés en restaurants.
The post “We willen de oneerlijke concurrentie wegwerken”: Brugge werkt aan reglement voor zomerbars en pop-upwinkels appeared first on KW.be.

Lees meer »