De verwilderde tuin van Geert en Sieglinde: “Dít is ons restaurant, bijna alles hier is eetbaar”

“Onze tuin is een restaurant voor acht bijenvolkjes én voor onszelf”, zegt Geert Van de Merckt. Samen met zijn vrouw Sieglinde en hun dochters Juliette en Babette maakte hij van hun tuin in Sint-Niklaas een eetbaar wild woud. 

Meer krantenkoppen in België

“Korte keten dragen we hoog in het vaandel”: Chef Floris Panckoucke (38) krijgt eretitel van FoodTaster

Chef Floris Panckoucke van restaurant Floris in Sint-Andries (Brugge) kreeg van de digitale restaurantgids FoodTaster de eretitel van Ambassadeur Vlaams Culinair erfgoed. “Het is een mooie erkenning voor mijn toewijding aan de Vlaamse keuken en het respect voor streekeigen producten”, zegt Floris.
The post “Korte keten dragen we hoog in het vaandel”: Chef Floris Panckoucke (38) krijgt eretitel van

Lees meer »