Ontketend Cercle Brugge telt Westerlo voor rust helemaal uit: Ngoura zet de 3-0 op het bord

Post Content 

Meer krantenkoppen in België

Indra Médard valt vlak voor de finish en wordt vijfde in afvallingskoers op Flanders Grand Prix

Twintig meter voor de finish van het laatste onderdeel van de Flanders Grand Prix skeeleren speelde zich zondag een klein drama af. In volle sprint van de afvallingskoers over 15.000 meter kwam de plaatselijke favoriet Indra Médard namelijk ten val.
The post Indra Médard valt vlak voor de finish en wordt vijfde in afvallingskoers op Flanders Grand Prix appeared

Lees meer »

Wie was Al Jazeera-journalist Anas al-Sharif en waarom moest hij dood? “Dit kan de voorbereiding zijn van de bezetting van Gaza, waarbij Israël geen pottenkijkers wil”

Bij een Israëlische droneaanval op Gaza zijn in een perstent vlak bij het al-Shifaziekenhuis zeven medewerkers van de omroep Al Jazeera omgekomen. Israël geeft toe dat de bekende correspondent Anas al-Sharif (28) hun doelwit was. “Deze aanslag toont dat er voor Israël geen grenzen meer zijn”, zegt Midden-Oostenkenner Koert Debeuf aan HLN. Wie was al-Sharif en waarom moest hij dood?

Lees meer »

Wandelaar aanziet kunstwerk op strand in De Panne per abuis voor obus

Een patrouilleploeg van politie Westkust werd woensdagmiddag rond 16.15 uur met spoed opgeroepen na een verontrustende melding van een wandelaar. Die had op het strand aan de Leopold I Esplanade in De Panne iets gezien dat verdacht veel leek op een obus.
The post Wandelaar aanziet kunstwerk op strand in De Panne per abuis voor obus appeared first on

Lees meer »

Frituur The Samba verwacht beroep van McDonald’s na weigering vergunning: “We juichen nog niet”

Stabroek keurt de vergunning voor McDonald’s aan de Antwerpse Steenweg af. Dat nieuws wordt met veel opluchting ontvangen bij frituur The Samba, vlakbij de geplande locatie van de McDonald’s. “Het is natuurlijk fijn dat de vergunning niet is toegekend”, zegt Sabine van The Samba. “Maar we weten dat McDonald’s in beroep gaat, dus het blijft spannend of het restaurant er

Lees meer »