Daring Brussels-eigenaar John Textor zet stap terug bij Lyon na gedwongen degradatie

John Textor zet een stap terug bij Olympique Lyon. De eigenaar van de Franse topclub (en ook van Daring Brussels/RWDM) nam ontslag als voorzitter en stapt uit de Raad van Bestuur nadat de club verplicht moest degraderen naar tweede klasse. De Amerikaanse zakenvrouw Michele Kang is de nieuwe voorzitter. 

Meer krantenkoppen in België

Ook hinder bij afvalophaling in Brussel door nationale stakingsactie

Ook de afvalophaling in Brussel heeft te lijden gehad onder de nationale stakingsactie. Het Brusselse agentschap Net Brussel heeft woensdag heel wat hinder ondervonden bij het ophalen van het afval in Brussel. Vanaf donderdag zullen er inhaalophalingen georganiseerd worden om in de mate van het mogelijke alles op te halen voor zaterdag.

Lees meer »

Zwangere vrouw en kind naar ziekenhuis na aanrijding met bestelwagen

Een zwangere vrouw en een jong kind moesten woensdag naar het ziekenhuis nadat ze in volle avondspits betrokken raakten bij een ongeval langs de Pittemsesteenweg op de grens tussen Tielt en Pittem. Een bestelwagen botste er tegen hun personenwagen.
The post Zwangere vrouw en kind naar ziekenhuis na aanrijding met bestelwagen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Carrefour Sint-Kruis sluit zaterdag definitief de deuren:“Doorheen de jaren zagen we het wel achteruitgaan…”

Komende zaterdag 28 juni sluit de Carrefour langs de Maalse Steenweg voorgoed de deuren. Vooral als voorloper Grand Bazar of GB was het een icoon onder de Brugse warenhuizen. De winkel bleek al langer verlieslatend. “De supermarkt werd altijd maar kleiner en het aanbod beperkter. We hadden het dus wel wat zien aankomen dat het niet zou blijven duren”, zegt

Lees meer »

Lidl verkoopt vanaf vandaag ‘hybride’ vlees, maar is dat ook lekker? Chef doet blinde test: “Hier kan je makkelijk balletjes mee maken”

Wie vandaag bij Lidl winkelt, kan daar hybride gehakt en hamburgers kopen. Dat is vlees dat voor zestig procent uit echt rundvlees bestaat, maar óók voor veertig procent uit plantaardige eiwitten. “Het is gezonder én goedkoper, maar de vraag die iedere vleeseter zich stelt is of je het verschil natuurlijk ook merkt in de smaak”, vertelt diëtist en chef Michaël

Lees meer »