Pasgeboren zeehondenpup gevonden bij illegale rave in Nederland: “Hebben hem Rave genoemd”

De Nederlandse politie heeft zaterdagochtend een illegale rave beëindigd in Groningen, in het noorden van het land. Op het feest, dat rond middernacht begon, verzamelden zich tussen de honderd en tweehonderd feestgangers. Opmerkelijk detail: tijdens het feest werden aanwezigen gespot met een pasgeboren zeehond. Het zeehondje heeft de naam Rave gekregen. 

Meer krantenkoppen in België

25ste Sneukelroute van Beweging.net is jubileumeditie: fietsen, natuur en lekkernijen

Na het afscheid van Koen Pattyn, jarenlang dé drijvende kracht achter de Sneukelroute van Beweging.net, nam een nieuwe enthousiaste werkgroep het roer over om de 25ste editie van deze activiteit in goede banen te leiden. De organisatie is dit jaar in handen van Dora Vandewaetere, Danny Vermeersch, Myriam Goegebeur, Luc Vandewalle, Daniël Roose, Isabelle Bussche, Bernice Casteleyn en Peter Loosvelt.<br

Lees meer »

Steven en Lies van Bistro Cuisine Kwizien maken nieuwe plannen bekend: “Fulltime meehelpen in restaurant lukt niet meer voor Lies na ongeval”

Na een mooie 17 jaar Bistro Cuisine Kwizien in Zwevezele breekt er binnenkort een nieuw hoofdstuk aan voor Steven Devriendt en Lies Van der Linden. Enkele maanden geleden kondigde het koppel reeds aan dat ze in september 2025 stoppen met hun huidige concept. En nu is de tijd rijp om de toekomstplannen van Steven en Lies prijs te geven.

Lees meer »

Bert, Bart én Rita Van den Bossche maken comeback in webreeks ‘Familie’

Rita Van den Bossche mag nog eens aanmeren met haar cruiseschip, want ze keert (opnieuw) tijdelijk terug naar ‘Familie’. Zij het wel in de webreeks, die het gemis van de soap in de zomermaanden moet opvangen. Op vrijdag 27 juni, meteen na de laatste aflevering van het reguliere seizoen, gaat op VTM GO de spannende webreeks ‘Familiegeheimen: Rube en Paul’

Lees meer »

8 restaurants die een omweg waard zijn volgens chefs

Voor welk restaurant maak je op reis een omweg? Die vraag legden we voor aan 8 chefs en sommeliers, en één ding werd meteen duidelijk: ze gaan niet op zoek naar dat ene sterrenrestaurant, wel naar plekken waar het (heerlijke) eten zonder veel poespas wordt geserveerd. Bij deze: 8 culinaire geheimtips, van die ene kiosk met perfecte broodjes, of het

Lees meer »