Italiaanse media: “Club-smaakmaker Jashari op verlanglijstje Milan”

De voetbalcompetities zijn intussen afgelopen en de transfermolen draait op volle toeren. In deze liveblog mist u niets van alle nationaal en internationaal transfernieuws. 

Meer krantenkoppen in België

Aftredend Brussels minister van Mobiliteit noemt stopzetten van sneltram van Vlaanderen naar Brussel stommiteit

Brussels minister van mobiliteit Elke Van den Brandt (Groen) reageert boos op het voornemen van de Vlaamse regering om niet meer te investeren in een sneltram tussen Willebroek en Brussel. Met die tram zouden onder meer de inwoners van Londerzeel, Wolvertem en Strombeek snel in Brussel geraken. De burgemeester van Londerzeel vindt dat zo’n sneltram geen zin meer heeft als

Lees meer »

Boei spoelt aan op het strand van Oostende

Als een maritiem stilleven na een stormachtige nacht en pinksterochtend: zo spoelde deze stuurboordboei, losgerukt van zijn ketting aan op het strand van Oostende.
The post Boei spoelt aan op het strand van Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Iedereen digitaal Roeselare wint publieksprijs op Publica Awards: “Nood aan dergelijk initiatief is duidelijk aanwezig”

Iedereen digitaal Roeselare, een initiatief van kenniscentrum ARhus en Stad Roeselare, heeft donderdagavond 12 juni de publieksprijs in de wacht gesleept tijdens de Publica Awards in Brussel. Deze awards bekronen jaarlijks de beste projecten uit de publieke sector in België.
The post Iedereen digitaal Roeselare wint publieksprijs op Publica Awards: “Nood aan dergelijk initiatief is duidelijk aanwezig” appeared first

Lees meer »

Knolselderij op twee manieren met een zoete chilidressing

Koken met Yotam Ottolenghi lijkt soms wel een beetje studeren: hoe kan je een knolselder veel interessanter maken dan hij lijkt? In dit recept bereidt hij de lelijke groente op twee manieren: ingelegd en geroosterd. Hetzelfde gewas, twee heel andere smaakervaringen. En dan doet hij er letterlijk nog een schepje bovenop, met een dressing die elke zenuwcel in de tong

Lees meer »