We hadden hier nog een handleiding kunnen geven om je eigen tomaten te kweken voor de saus, maar laten we wel wezen, met tomaten uit blik smaakt dit eens zo lekker. Zelf pizza’s bereiden is veel minder gedoe dan het lijkt. Je moet het deeg toch op voorhand maken, dus zet de timing naar je hand. Ook de saus kan van tevoren en in een handomdraai klaar zijn. Daarna rest vooral plezier (het is ook een leuke activiteit met kinderen): deeg zwieren en platdrukken, eigen toppings uitkiezen en schikken, en slechts een tiental minuten wachten op het eten dat bij zowat iedereen in de top drie aller tijden staat. Toch?
? “Alles zal nu meer ‘vanzelf’ gaan”: kan Wout van Aert nog beter worden richting de Tour?
Wout van Aert begon door de naweeën van ziekte aarzelend aan de Giro, maar kwam er gaandeweg helemaal door. De HLN-podcast ‘Wuyts & Vlaeminck’ probeert in te schatten welke stap Van Aert nog kan zetten richting de Tour. “Momenteel ziet het ernaar uit dat hij heel goed uit de Giro gekomen is.”