In Antwerpen kreeg een zeer emotionele Peppe Giacomazza (47) van La Botte maandag zijn eerste Michelinster. Negentig kilometer verderop, in Genk, stond vader Vincenzo (70) patisserie te maken, terwijl broer Gaspare (39) de champagne koud zette. Het is de bekroning van hun levenswerk, een simpele pizzeria die in 45 jaar opklom tot sterrenzaak. En ook al is de vader twee benen kwijt, nog drie dagen per week staat hij mee achter de potten. “Stoppen, zeg je? Ik denk er niet aan.” Een uniek gesprek met een bijzonder gezin.
Vishandel Lotte viert 20 jaar
Vishandel Lotte uit de Oostrozebekestraat 84 bestaat 20 jaar. De zaak wordt gerund door Pieter Lamon en Lieselot Devriese. In de loop van de twee voorbije decennia evolueerde het van een typische vishandel tot een traiteurzaak, die naast verse vis ook dagelijks verse gerechten klaarmaakt.
The post Vishandel Lotte viert 20 jaar appeared first on KW.be.