Zeebaarsspies met frisse tahin

Vis op de barbecue? Dan werd vroeger al snel naar de aluminiumfolie gegrepen om een papillot te maken. Maar waarom zou je jezelf de typische barbecuesmaak ontzeggen? Geen vochtige brij in een pakje, maar wel die rokerige strepen van de grill.  

Meer krantenkoppen in België

Gastronomisch slikonderzoek? Julius Persoone ontwikkelt ‘medische’ praline die wansmakelijke brij vervangt

Wie ooit naar het ziekenhuis moest voor een gastroscopisch onderzoek zal zich wellicht nog het wansmakelijke aroma van de contrastvloeistof herinneren. Bij AZ Groeninge in Kortrijk is die vreselijke beproeving nu verleden tijd. The Chocolate Line ontwikkelde een praline die de procedure heel wat aangenamer maakt. Hij maakte ook een tweede praline voor mensen die moeilijk kunnen eten.

Lees meer »

Welke rol speelt soloseks voor jou? De mannen in ons sekspanel: “Haar met zichzelf zien spelen is lekkerder dan masturberen in mijn eentje”

“Ik vind het opwindend als zij met zichzelf bezig is, zij vindt het minder opwindend als ik het doe.” Negen weken lang gunt een sekspanel – vijf mannen, vijf vrouwen – ons een blik onder de lakens. Of op de keukentafel. Of in de bosjes. Deze aflevering stellen we de vraag: “Welke rol speelt soloseks voor jou?” Dit zijn de

Lees meer »

INTERVIEW. Onze analist Hein Vanhaezebrouck blikt vooruit op het nieuwe voetbalseizoen: “Wat is er eigenlijk verbeterd bij Anderlecht?”

Als elke club zo goed voorbereid is als onze analist, wordt het een geweldig voetbaljaar. Ook dit seizoen analyseert Hein Vanhaezebrouck (61) de Jupiler Pro League voor het Nieuwsblad. Hij trapt af met een stevige voorbeschouwing, gekruid met wat lof, maar ook met pittige bedenkingen. Over het circus Jashari, over de vedetten in de staf van Anderlecht, over het fenomeen

Lees meer »