Van wentelteefjes over broodpudding tot croutons: oud brood is lang niet zo onappetijtelijk als het klinkt. Wat gedacht van panzanella, een van de manieren waarop Italianen hun ciabatta’s en co. verwerken? De klassieke panzanella bestaat uit tomaten, oude brood en basilicum, maar wij voegen er nog intens zoete gegrilde watermeloen bij. Wie wil, kan ook nog iets zouts toevoegen zoals ansjovis, olijven of kappertjes; iets pittigs, zoals rauwe rode ui en/of iets fris, zoals komkommer.
Ondernemer Goran Vanneste (34) is thuis in Beernem: “Ik hou van het sterke dorpsgevoel in Oedelem”
Als zaakvoerder van Studio Smaak en betrokkene in het verenigingsleven is Goran Vanneste bij veel inwoners in Oedelem een bekend gezicht. Hij voelt zich dan ook thuis in Oedelem, de Beernemse deelgemeente waar hij altijd al gewoond heeft.
The post Ondernemer Goran Vanneste (34) is thuis in Beernem: “Ik hou van het sterke dorpsgevoel in Oedelem” appeared first on