Laatste kans voor TikTok in VS? Hooggerechtshof buigt zich vandaag over mogelijk verbod 

Het Amerikaanse Hooggerechtshof buigt zich vandaag over de toekomst van TikTok. De app zou vanaf 19 januari verboden worden in de VS door een recente wet, maar TikTok vecht dat verbod aan omdat het volgens hen de vrijheid van meningsuiting schendt. Het Hooggerechtshof moet nu het finale oordeel vellen. 

Meer krantenkoppen in België

“Als ik te enthousiast vertel, denk ik soms: ‘ben je het al vergeten misschien?’: commentator José De Cauwer rouwt om overleden dochter Debbie

José De Cauwer (75) verloor twee weken geleden zijn dochter Debbie aan borstkanker. Toch heeft hij de moed bijeen geraapt om de Tour de France van commentaar te voorzien dezer dagen. Soms met een schuldgevoel, vertelt hij in een emotioneel interview aan Het Nieuwsblad. “Iedereen vraagt mij: ‘José, hoe is het met u? Eerlijk gezegd: ik weet niet hoe het

Lees meer »

Jumpingrijders Bart Jay Junior en Leon bezorgen ons land goud

Op het Europees kampioenschap Jumping in Riesenbeck, Duistland hebben de Belgische Young Riders een gouden medaille behaald in de landenwedstrijd. Bart Jay Junior Vandecasteele uit Veurne en Leon Brutsaert uit het Kortrijkse maken deel uit van dat team.
The post Jumpingrijders Bart Jay Junior en Leon bezorgen ons land goud appeared first on KW.be.

Lees meer »

Man (37) komt in de problemen tijdens nachtelijke duik in Wenduine

De Vrijwillige Blankenbergse Zeereddingsdienst heeft zaterdagnacht een 37-jarige man uit zee moeten redden in Wenduine. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Hij wou in het donker gaan zwemmen, maar kwam in de problemen. Een paal redde zijn leven.
The post Man (37) komt in de problemen tijdens nachtelijke duik in Wenduine appeared first on KW.be.

Lees meer »

Van profvoetballer over kermiskramer tot kok: chef Yves van l’Amuse onderging al wat gedaanteverwisselingen: “Iedereen moet hier elke week kunnen langskomen”

De restaurants in onze provincie blijven deze zomer hun klanten verwennen. Maar waar kan je wat eten? We vragen aan enkele chefs om hun favoriete zomerse gerecht voor te stellen. Eentje waar ze bijzonder trots op zijn en waarmee ze hun gasten keer op keer gelukkig maken. Vandaag: op vel gebakken zeebaars met venkel en witte wijnsaus van chef Yves

Lees meer »