Aantal oproepen naar Tele-Onthaal stijgt met 23 procent tijdens Warmste Week

Het aantal oproepen naar de hulplijn Tele-Onthaal is tijdens de Warmste Week-actie met 23 procent gestegen. Dat meldt Tele-Onthaal maandag. Vergeleken met de eindejaarsperiode vorig jaar ontving Tele-Onthaal 38 procent meer chatoproepen. Het aantal telefoonoproepen steeg met 20 procent.

 

Meer krantenkoppen in België

VAN ANTWERPEN NAAR HOBOKEN, USA: een stadje zoals Linkeroever, je gaat ernaartoe voor het uitzicht op de beroemdste skyline ter wereld

Onze reporter reisde door de Verenigde Staten van Donald Trump. Niet naar de grote steden of spectaculairste trekpleisters. Wel naar zeven plaatsen waar zelden of nooit toeristen komen, maar die in Antwerpse oren vele bellen zullen doen rinkelen. Vandaag: Hoboken, een stadje in New Jersey dat vooral uitblinkt door zijn uitzicht op de beroemdste skyline ter wereld.

Lees meer »

Van een karaokebar in Lloret de Mar tot een kritisch bericht: hoe je vakantiefoto’s je job kunnen kosten

Zon, zee, strand, aperol spritz en… Instagramstories. Maar die drang om elk dansje of cocktail online te delen, kan op de werkvloer voor problemen zorgen. “Bijna de helft van de werkgevers kijkt mee op sociale media. En een deel doet dat zelfs stiekem”, weet Frank Verbruggen van hr-bedrijf Group S. Mag dat zomaar? Wat zijn mogelijke redenen voor een bolwassing?

Lees meer »

“Net mijn wijsheidstanden eruit, maar rust nemen is niets voor mij”: plezier spat eraf bij workshops met ‘Dancing With The Stars’-ster Yulia

De omschrijving ‘wonderkind’ viel dinsdagavond 8 juli in dansschool Dursin in Kortrijk niet uit de lucht. Yulia Düll Dursin (21) blijft maar gaan. Ze gaf er haar eerste workshops als winnares van het VTM-programma Dancing With The Stars én als kersvers wereldkampioene disco solo adults 2025 – haar vijfde wereldtitel al. Hoe evolueert haar relatie met Ward Lemmelijn intussen? “Mensen

Lees meer »

“Fier op de topproducten die ik altijd heb gebruikt”: Rudy Pattyn (72) van ’t Keukentje en La Boule de Glace slaat definitief culinaire pagina om

Nadat hij enkele jaren geleden ’t Keukentje had overgelaten, heeft Rudy Pattyn ook zijn ijssalon La Boule de Glace overgelaten. Het culinaire testament was al geschreven in een boek, nu neemt de grootmeester definitief afscheid van het culinaire podium.
The post “Fier op de topproducten die ik altijd heb gebruikt”: Rudy Pattyn (72) van ’t Keukentje en La Boule

Lees meer »