Man die rusthuis binnendrong en dementerende vrouw (96) op haar kamer aanrandde, is geïnterneerd

De man die in Gent een woonzorgcentrum binnendrong en een dementerende bewoonster aanrandde, is geïnterneerd. Dat heeft de raadkamer beslist.

 

Meer krantenkoppen in België

KVK Westhoek gaat opnieuw voor de top acht in tweede amateur: “Maar het tweede seizoen na een promotie is vaak het lastigste”

KVK Westhoek stelde de nieuwe spelersgroep voor aan het grote publiek. De ploeg uit tweede amateur hoopt even goed te doen als vorig seizoen. Na twee mooie jaren op sportief vlak, lijkt nu ook de algemene structuur weer meer op orde te staan.
The post KVK Westhoek gaat opnieuw voor de top acht in tweede amateur: “Maar het tweede

Lees meer »

Ruim 1 op de 5 Antwerpse schoolverlaters zonder diploma heeft na jaar nog geen job: “Eén tip voor wie wil stoppen: doe het niet”

7,4 procent van alle jongeren in de provincie Antwerpen die in de zomer van 2024 met school zijn gestopt, heeft een jaar later geen werk. Dat percentage stijgt al twee jaar op rij. Bij Antwerpse jongeren die de school zonder diploma verlaten, is het probleem extra groot: meer dan één op de vijf van die mensen heeft een jaar later

Lees meer »

Dodentol overstromingen Texas stijgt tot 104, nog 10 meisjes en begeleider zomerkamp vermist, alarmsysteem kwam er nooit door hoge kost

De dodentol van de zware, plotse overstromingen in de Amerikaanse staat Texas is opgelopen tot zeker 104 mensen. Dat melden Amerikaanse media nadat de lokale sherrif in het zwaar getroffen Kerr County maandagavond bekendmaakte dat het aantal doden daar is gestegen tot 84 mensen, waaronder 28 kinderen en 56 volwassenen. Nog altijd worden 10 meisjes en een begeleider vermist die

Lees meer »

Bakkerij Tweede Kans verkoopt brood van gisteren: “Op je bord merk je het niet, maar wel in je portemonnee”

Op de Leuvenseteenweg in Muizen (Mechelen) kan je vanaf nu terecht voor een brood van gisteren. De bekende bakkerijketen Bakkerij Carl opende er de winkel Tweede Kans, waar brood, pistolets en charcuterie die eerder niet verkocht raakten, letterlijk een tweede kans krijgen. “Op die manier willen we vermijden dat de overschotten verloren gaan”, klinkt het.

Lees meer »