Na twee uur al bijna 3.000 euro ingezameld: familie van doodgereden Janice, Janick en Maithé start crowdfunding

Een crowdfunding moet de familie van de drie slachtoffers van het vreselijke verkeersongeval in het West-Vlaamse Ruddervoorde zaterdagnacht financieel ondersteunen. Twee uur na de opstart stond de teller al nagenoeg op drieduizend euro.

 

Meer krantenkoppen in België

Jurgen (52) en Nadia (49) openen ‘Rivage by Falstaff’: “Mikken op cliënteel dat houdt van gezelligheid én kwaliteit”

Knokke-Heist is vanaf 3 juli een hip horeca-adresje rijker met de opening van ‘Rivage by Falstaff’. De zaak mikt op een cliënteel dat geniet van een aperitiefje voor of ná het diner. Gezicht van de zaak is Nadia Vandewiele (49). Zij krijgt de volle steun van Jurgen Ysenbaert (52), die je kent van de Falstaff, een naam als een klok

Lees meer »

“Wie de kerk buitenkomt, breekt. Dit verdriet kan je niet vatten”: onze reporter bij laatste eerbetoon Diogo Jota

“Dit verdriet kan je niet vatten.” Morgen worden de verongelukte Liverpool-sterspeler Diogo Jota (28) en zijn broer André (25) in het Portugese Gondomar bij Porto begraven. Vandaag trotseerden honderden rouwenden al de loden hitte om in de kapel een laatste groet te brengen – ook onze reporter Marc Coppens. Ze kwamen oog in oog te staan met Diogo’s moeder en

Lees meer »

DUBBELINTERVIEW. Belgian Cat Antonia Delaere en haar mama Anja: “Gelukkig kon ik er op de moeilijke momenten zijn voor mijn moeder”

Bescheiden, dankbaar en met beide voeten op de grond: Belgian Cat Antonia Delaere kroonde zich tijdens het gouden EK twee keer tot nationale heldin, al wil ze zo niet genoemd worden. Het was de bekroning van een moeilijk jaar. Terwijl de Borgerhoutse basketster herstelde van een schouderoperatie, onderging haar moeder een kankerbehandeling. “Ik was blij dat ik er op die

Lees meer »

Crèmerie Aurélie opent met nooit eerder uitgebrachte ijssmaak: “Bij Stokerij De Beukelaer waren ze ook onder de indruk”

Zin in een bolletje vanille in dit warm weer? Of proef je liever van iets specialers zoals saffraansmaak of ijs op basis van Elixir d’Anvers? Het gloednieuwe ijssalon Crèmerie Aurélie in hartje Ruisbroek (Puurs-Sint-Amands) heeft het allemaal. Zaakvoerders Raf en Eline Peeters studeerden allebei af in hotelschool Ter Duinen en tillen het nederige ‘ijsje’ naar gastronomisch niveau.

Lees meer »