Vijf pertinente vragen aan auto-experts over dreigende sluiting van Audi Vorst: “Kans op sluiting is veel groter dan dat fabriek deels open blijft”

De toekomst van de auto-industrie in België staat op het spel nu Audi Vorst mogelijk zijn deuren sluit. De productie van de Q8 e-tron stopt, en 3.000 jobs dreigen verloren te gaan. Wat is er fout gegaan met de Q8 e-tron? En welke impact heeft de elektrificatie van de autosector op de werkgelegenheid? Auto-experts Tony Verhelle en Brecht Vanhaelewyn delen hun inzichten. “Audi Vorst is een fabriek die makkelijk inspeelt op nieuwe ontwikkelingen, maar ik vrees dat het liedje is uitgezongen.” 

Meer krantenkoppen in België

LIVE SPANJE-FRANKRIJK. Deschamps gooit onder meer Griezmann in de strijd: Fransen met drie verse krachten op zoek naar gelijkmaker

La Roja versus Les Bleus. In München strijden Spanje en Frankrijk momenteel om het eerste finaleticket op het EK voetbal. Wie wint de kraker in de Allianz Arena? Het staat op dit moment 2-1. De Fransen kwamen op voorsprong, maar eerst een prachtgoal van Yamal en nadien Olmo zorgden voor de ommekeer. Wat gebeurt er nog in de tweede helft?

Lees meer »

Werken voor megabordeel ‘Hangar d’Amour’ in Oostende zijn gestart: “We gaan in overleg met sekswerkers om de nodige input te krijgen”

De ruwbouwwerken aan Hangar 1 zijn begonnen. In het historische pand, dat bijna 120 jaar oud is en in de Oostendse haven ligt, komt er niet enkel een restaurant, evenementenlocatie, dakterras en kantoorruimte, maar ook een zogenaamd ‘megabordeel’ of sekswerkruimte met 36 kamers. In oktober zal het mogelijk zijn om de werf te bezoeken.
The post Werken voor megabordeel

Lees meer »

Permeke’s Bar Jabbeke opent in stemmige museumtuin en is tot augustus open

In de prachtige tuin van het Permeke Museum opende de pop-up Permeke’s Bar. Vadim Baert en Margaux Sergeant ontvangen er je sinds maandag 8 juni voor een drankje en een snack. “Beleef de kunst, de natuur en gezelligheid in een serene sfeer.”
The post Permeke’s Bar Jabbeke opent in stemmige museumtuin en is tot augustus open appeared first on

Lees meer »

Onze man zag vanop de eerste rij hoe Yamal niet alleen talent, maar ook persoonlijkheid toonde: “Hij deed het zoals Lukaku en Van Aert”

Het moest het EK van supersterren Kylian Mbappé en Jude Bellingham worden, maar één ster fonkelt het hardst van allemaal: Lamine Yamal. Amper 16, maar nu al niet meer uit zijn lood te slaan. Een toptalent gezegend met de zelfbewustheid van Vincent Kompany en de persoonlijkheid van Romelu Lukaku en… Wout van Aert. Een mannetje.

Lees meer »

ROYALTYCHECK. Knorrig prinsje, 2 royals in 1 jurk en nostalgie voor William

Royals kunnen dezelfde smaak hebben en in dezelfde winkel shoppen, en dat viel deze week op. De Deense koningin Mary en Zara Tindall, nichtje van koning Charles, maakten hun opwachting in dezelfde outfit. Waar hadden ze die gevonden? Waarom verspreidde de Zweedse prins Carl Philip een familiefoto waarop zijn zoontje zo schijnbaar verveeld poseerde? En wat maakte een bezoek van

Lees meer »

Ondanks gedwongen deportatie: Shallie uit ‘Temptation Island’ dagelijks op tv in vijftig Afrikaanse landen

Shallie Abbiusi (30), bekend van haar deelname aan ‘Temptation Island: Love or Leave’, schittert dagelijks in meer dan vijftig Afrikaanse landen in de populaire Ghanese tv-serie ‘Madam’. Dit is opvallend, aangezien de realityster eind vorig jaar nog uit Ghana werd gezet. “Helaas hebben de makers mijn personage eerder dan gepland moeten uitschrijven omdat ik werd gedeporteerd”, vertelt ze in ‘Het

Lees meer »

Jan Jambon (N-VA) pleit voor confederale omslag in 11 julitoespraak: “Zelfbestuur is de beste kuur”

"Een confederale omslag waarbij zoveel mogelijk bevoegdheden naar de deelstaten komen." Daar hamert ontslagnemend Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) op in zijn speech aan de vooravond van de Feestdag van de Vlaamse Gemeenschap. Volgens hem kan de volgende federale regering daarbij mogelijkheden bieden, al vermoedt hij ook dat we nu "stevige dagen en weken met forse tegenwind" ingaan.

Lees meer »