Schietpartij op parking bij winkelcentrum Waregem: politie treft enkel kogelhulzen aan, daders zijn spoorloos

Het centrum van Waregem werd dinsdagavond opgeschrikt door een schietpartij. Het is niet duidelijk of er slachtoffers vielen en van de daders is voorlopig geen spoor. “Ik dacht eerst dat iemand bommetjes gooide.”

 

Meer krantenkoppen in België

Werken voor megabordeel ‘Hangar d’Amour’ in Oostende zijn gestart: “We gaan in overleg met sekswerkers om de nodige input te krijgen”

De ruwbouwwerken aan Hangar 1 zijn begonnen. In het historische pand, dat bijna 120 jaar oud is en in de Oostendse haven ligt, komt er niet enkel een restaurant, evenementenlocatie, dakterras en kantoorruimte, maar ook een zogenaamd ‘megabordeel’ of sekswerkruimte met 36 kamers. In oktober zal het mogelijk zijn om de werf te bezoeken.
The post Werken voor megabordeel

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Rusland claimt dorp in Oekraïense regio Donetsk veroverd te hebben

Het Russische ministerie van Defensie heeft zondag gezegd dat Russische strijdkrachten het dorp Urozhaine in de oostelijke regio Donetsk hebben veroverd, maar het Oekraïense leger zegt dat er nog gevochten wordt in het gebied. Oekraïense bloggers zeggen dan weer dat het Oekraïense leger het dorp echt opgegeven. En het besluit om Amerikaanse langeafstandsraketten in Duitsland te stationeren kan Europese hoofdsteden

Lees meer »

Kopecky pakt met overmacht haar eerste ritzege in de Giro Donne: “Het is, denk ik, de beste lead-out die ik ooit heb gehad”

Lotte Kopecky (28) heeft eindelijk raak geschoten in deze Giro Donne. Ze won de vijfde etappe na een geweldige lead-out met enkele lengtes voorsprong op Consonni en Sierra: “Het was de perfecte timing op 500 meter van Cecchini en Guarischi en ik kon het mooi afmaken”. Na vier top-10 plaatsen, mocht ze dus eindelijk op het zegegebaar maken.

Lees meer »

Stephan (64) uit Deerlijk neemt deel aan oldtimerhappening: “We hebben zon besteld”

Aan oude tractoren sleutelen, een oude boerenkar renoveren, aan treffens deelnemen en er zelfs op vakantie mee trekken. Dat is de grote hobby van Stephan Vandenbogaerde. De immer goedlachse Deerlijknaar neemt op zondag 14 juli met twee van zijn pronkstukken deel aan het oldtimertreffen in het kader van Vlaanderen Feest in het Gaverdomein.
The post Stephan (64) uit Deerlijk

Lees meer »

“Ik vertrek hier pas wanneer alle onweders het land uit zijn”: zo gaat onze weerman David Dehenauw te werk tijdens code oranje

Half België vertoeft in vakantiesferen, maar één man heeft vandaag een van de drukkere dagen van het jaar: David Dehenauw (53). Niet alleen onze weerman, maar als diensthoofd weervoorspellingen van het KMI ook diegene die beslist wanneer België in code oranje of rood gaat. “Als ik vandaag storm voorspel, is het drukker dan vroeger. Maar dat heb ik zelf gezocht.”

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. “Russisch moordcomplot tegen Duitse wapenfabrikant verijdeld” – Kremlin zint op “maatregelen” tegen NAVO nadat alliantie steun aan Kiev versterkt

De VS en Duitsland hebben een Russisch complot verijdeld dat van plan was om de directeur van de Duitse wapenfabrikant Rheinmetall te vermoorden. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender ‘CNN’ donderdag. Rheinmetall is een belangrijke wapenleverancier van Kiev. En staatshoofden en regeringsleiders van de 32 NAVO-landen waarschuwen China voor de steun van Peking aan de oorlog van Rusland tegen Oekraïne. Dat

Lees meer »