Politicus onder vuur omdat hij vrouwen schuld geeft voor stijgende zelfdodingen bij mannen: “Toont hoe wijdverbreid vrouwenhaat hier is”

Een Zuid-Koreaanse politicus ligt zwaar onder vuur nadat hij vrouwen de schuld heeft gegeven voor het stijgend aantal zelfdodingen onder mannen. Hij ziet de “steeds dominantere rol van vrouwen in de samenleving” als oorzaak van het probleem.

 

Meer krantenkoppen in België

Explosief in auto gegooid in Antwerpen

Onbekenden hebben maandag op het Kiel een explosief tot ontploffing gebracht in een geparkeerde wagen. De wagen brandde deels uit. Door de impact van de knal sneuvelden ook verschillende ramen van woningen in de straat.

Lees meer »

N-VA Oudenburg stelt 21 kandidaten voor gemeenteraadsverkiezingen voor: “Een mix van nieuwe mensen en ervaren rotten”

Vorige donderdag, op de Vlaamse feestdag, stelde N-VA haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober voor. “Het is een mix geworden van nieuwe mensen en ervaren rotten uit de partij”, zeggen lijsttrekker Marc Gilliaert en lijstduwer Stijn Jonckheere.
The post N-VA Oudenburg stelt 21 kandidaten voor gemeenteraadsverkiezingen voor: “Een mix van nieuwe mensen en ervaren rotten” appeared first on

Lees meer »

Nu de rechter de zaak heeft verworpen: kan Alec Baldwin nog opnieuw worden aangeklaagd van dood door schuld?

Een rechter in New Mexico heeft vrijdag de aanklacht tegen acteur Alec Baldwin (66) in verband met het dodelijke schietincident op de set van de film ‘Rust’ verworpen. Hiermee lijkt, volgens Amerikaanse media, een einde te komen aan de zaak tegen Baldwin. Maar de weduwenaar van cameravrouw Halyna Hutchins wil Baldwin alsnog verantwoordelijk stellen voor het incident.

Lees meer »

ZOMERREEKS. De twee gezichten van Mattemburgh: “Mooi aangelegde tuinen. Maar loop je het bos in, dan kom je in een jungle terecht”

Het ene moment waan je je in de tuinen van Versailles van Zonnekoning Lodewijk XIV, even later loop je verloren in een oerwoud. Domein Mattemburgh in het Nederlandse Hoogerheide heeft twee gezichten, mede door de vermaarde Antwerpenaar Emmanuel van Cuyck, die de stijltuinen heeft ontworpen. En daar stopt de link met ons land niet: ooit was het landgoed in handen

Lees meer »

Biden spreekt natie toe vanuit Oval Office: “Meningsverschillen lossen we op aan de stembus, niet met kogels”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft zondag vanuit het Oval Office van het Witte Huis een korte toespraak gehouden waarin hij de Amerikanen opriep de gemoederen te bedaren. De toespraak komt een dag na de mislukte moordaanslag op oud-president Donald Trump, zijn rivaal in de huidige presidentscampagne. “We kunnen niet toestaan dat dit geweld genormaliseerd wordt. De politieke retoriek in

Lees meer »

In het Wiel van het Ventiel pakt uit met verkoop van eigen wijn en olijfolie ten voordele van mensen met jongdementie

Op de tweede dag van ‘In het wiel van Het Ventiel’ pakte de organisatie uit met een primeur: het officieel lanceren van een rode wijn, olijfolie en witte wijn ‘Twinkel’ onder de naam Het Ventiel. Met deze actie wil initiatiefnemer Verthé Interieurs Harelbeke ervoor zorgen dat mensen met jongdementie beter ondersteund worden.
The post In het Wiel van het

Lees meer »

“We vreesden dat Camille en co het ons moeilijk zouden maken”: Vlaamse artiesten horen kassa weer rinkelen

Vlaamse artiesten als Jo Vally (65) en Bart Kaëll (63) kunnen weer opgelucht ademhalen. Na een paar magere jaren, doen zij deze zomer eindelijk weer gouden zaken. Daar zit een opvallende nieuwe trend in showbizzland voor iets tussen. Al is daarmee niet alle ellende vergeten. “Op de bankrekening zijn fameuze kraters geslagen”, klinkt het in ‘Dag Allemaal’.

Lees meer »