Pensioenhervorming Vivaldi heeft amper impact op vergrijzingskosten

12:00 De sociale uitgaven zullen tegen 2050 stijgen tot bijna een derde van het bruto binnenlands product. De pensioenhervorming van de regering-De Croo zou op langere termijn slechts een beperkte besparing… 

Meer krantenkoppen in België

Prinses Anne weer aan het werk na pijnlijke val van haar paard

Prinses Anne (73) is opnieuw aan het werk. Dat nieuws raakte vrijdag bekend. De zus van koning Charles was even buiten strijd nadat ze eind juni van haar paard is gevallen. De Britse royal moest destijds ook eventjes in het ziekenhuis verblijven, maar het lijkt erop dat de prinses inmiddels volledig hersteld is.

Lees meer »

Jonathan (34) heropent danscafé Bananas: “Kijk hard uit naar Waregem Koerse”

Jonathan Naessens (34) – gekend van cocktailbar La Corba – blaast nieuw leven in het iconische Bananas-café. “Ik droom al jaren van een eigen zaak”, vertelt hij. Het gaat snel, want slechts enkele weken na het eerste contact met de brouwer opent Jonathan vrijdag al de deuren van de populaire danstent.
The post Jonathan (34) heropent danscafé Bananas: “Kijk

Lees meer »

Kartelpartij Verbindend Zulte is ambitieus: “Willen weer meebesturen”

Ex-burgemeester Henk Heyerick (CD&V) doet in oktober een nieuwe gooi naar de sjerp. Hij stopt met de provinciale politiek en wordt lijsttrekker van de kartelpartij Verbindend Zulte (N-VA/CD&V). “Ik voel een grote noodzaak voor vernieuwing”, aldus Heyerick. “Ons doel is meebesturen, twaalf jaar oppositie is genoeg geweest.”
The post Kartelpartij Verbindend Zulte is ambitieus: “Willen weer meebesturen” appeared first

Lees meer »

Tesla stelt voorstelling robottaxi uit

De Amerikaanse bouwer van elektrische wagens Tesla stelt de voorstelling van zijn langverwachte volledig zelfrijdende robottaxi uit. Dat meldt het financiële persbureau Bloomberg op basis van bronnen met kennis van zaken.

Lees meer »