NAVO houdt top voor 75ste verjaardag, maar er zal niet alleen gevierd worden: deze hete hangijzers domineren het feestje

De NAVO viert dit jaar haar 75ste verjaardag. Maar veel tijd om te vieren hebben de lidstaten niet tijdens de bijzondere top in Washington. Want naast de intrede van een nieuwe secretaris-generaal, hangt er ook een reeks hete hangijzers boven het verjaardagsfeest.

 

Meer krantenkoppen in België

Ree in spitsuur doodgereden in Iepers stadscentrum: “Bewijs dat het aantal reeën sterk is toegenomen”

Een opmerkelijk beeld in het stadscentrum van Ieper maandagnamiddag: een ree lag dood op het voetpad tussen de bib en jachthaven. “Een bewijs dat hun aantallen sterk zijn toegenomen”, zegt boswachter Erwin Verfaillie van Agentschap Natuur en Bos.
The post Ree in spitsuur doodgereden in Iepers stadscentrum: “Bewijs dat het aantal reeën sterk is toegenomen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Walter Vanneste en Christiane Seys zijn 65 jaar getrouwd

Walter Vanneste en Christiane Seys uit de Kapelsestraat uit Sint-Eloois-Winkel zijn 65 jaar getrouwd. Het koppel werd door het gemeentebestuur gehuldigd voor hun jarenlange trouw voor elkaar.
The post Walter Vanneste en Christiane Seys zijn 65 jaar getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bromfietser raakt gewond bij ongeval in Roeselare

Op het kruispunt van de Iepersestraat met de Westlaan gebeurde er woensdagochtend omstreeks 6.30 uur een aanrijding waarbij de bestuurder van een bromfiets gewond geraakte.
The post Bromfietser raakt gewond bij ongeval in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Slapend rijk worden met de verhuur van je Spaanse vakantiehuis: “Absurde nieuwe regels maken het steeds moeilijker”

Spanje stelt paal en perk aan de toeristische verhuur door particulieren, en dat heeft ook gevolgen voor de ruim 30.000 Belgen die hun Spaanse casa verhuren. Jouw tweede verblijf aan de costa’s verhuren via Airbnb of Booking.com is lang niet altijd de vetpot die soms wordt beloofd, waarschuwt Spaans vastgoedexperte Marleen De Vijt. “Deze soms absurde nieuwe regels maken dat

Lees meer »