Josée (88), die kerk in Heffen al 50 jaar onderhoudt, emotioneel na zware schade door onweer: “Dit doet mij veel hartzeer”

Een dag na de zware storm die in de Mechelse deelgemeente Heffen een ravage aanrichtte, staan op het Dorpsplein een aantal inwoners vol ongeloof naar de Sint-Amanduskerk te staren. De kerktoren werd dinsdag weggeblazen door een rukwind en kwam op het dak van de middenbeuk terecht.

 

Meer krantenkoppen in België

Jada Sparks uit ‘Chasing Beauty’ nam in een ver verleden deel aan ‘Boer zkt vrouw’: “Trots ben ik niet op die periode”

Het begon met een ‘simpele’ borstvergroting, maar mondde uit in een heuse verslaving aan plastische chirurgie. Jada Sparks (34) uit ‘Chasing Beauty’ ging al meer dan 29 keer onder narcose voor een ingreep en dat bleek niet altijd zonder risico’s. “Ik vreesde dat de wonden zouden openscheuren”, bekent ze in ‘Dag Allemaal’. Een gesprek over schoonheid, haar job als sekswerker

Lees meer »