“Dit was ons levenswerk”: stal gaat in vlammen op na blikseminslag, drie paarden gestorven

Terwijl het verwoestende onweer lelijk huishield in de Mechelse deelgemeenten Leest en Heffen, werd een beetje verderop in Lippelo (Puurs-Sint-Amands) een boerderij geraakt door een blikseminslag. Daar brandde een stal in een mum van tijd af. Drie paarden kwamen daarbij om het leven. “Die paardenstal was ons levenswerk, het houden van paarden onze dierbare hobby.”

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE NEDERLAND-ENGELAND. Stadion van Dortmund kreunt alweer onder hevige regenval, spanning stijgt voor tweede halve finale

Vanavond maken Nederland en Engeland onder elkaar uit wie naar de EK-finale mag in Berlijn. Na een indrukwekkende Oranjemars, maar ook een clash tussen de fans, is het nu echt aftellen naar de aftrap. Met één wijziging bij Nederland: Malen komt in de plek van Bergwijn. Southgate tovert geen verrassingen uit de hoed. Wie treft Spanje in de finale? De

Lees meer »

Australisch koppel opgepakt op verdenking van spionage voor Rusland

Twee Australische burgers van Russische afkomst zijn in Australië gearresteerd op beschuldiging van spionage. Het echtpaar van 40 en 62 jaar wordt ervan verdacht materiaal te hebben verzameld van de Australische defensie met als doel dat door te spelen aan Russische autoriteiten. Dat heeft de Australische federale politie bekendgemaakt.

Lees meer »