“Brad Pitt heeft geen contact meer met zijn volwassen kinderen”

“Hij heeft geen contact meer met zijn volwassen kinderen.” Volgens insiders is de band tussen Brad Pitt (60) en zijn kroost stilaan volledig verzuurd. Zijn oudere kinderen, waaronder de 18-jarige Shiloh, ziet de acteur vrijwel nooit meer. En ook met zijn jongere kinderen is het contact beperkt. 

Meer krantenkoppen in België

Gloednieuwe afleveringen van Huizenjagers in de Westhoek: “Van rivaliteit tussen elkaar is er nauwelijks sprake”

Vanaf 15 juli wordt het tiende seizoen van Huizenjagers hervat. Drie West-Vlaamse makelaars – Indchara, Jason en Steve – strijden vier dagen lang voor de meeste punten en hopen de potentiële kopers te overtuigen om een bod uit te brengen.
The post Gloednieuwe afleveringen van Huizenjagers in de Westhoek: “Van rivaliteit tussen elkaar is er nauwelijks sprake” appeared first

Lees meer »

Einde lijkt nu echt nabij: villa van Jennifer Lopez en Ben Affleck staat te koop voor 47 miljoen euro

De geruchten dat het huwelijk van Jennifer Lopez (54) en Ben Affleck (51) voorbij is, doen nu al enkele maanden de ronde. Inmiddels is er bovendien een nieuwe aanwijzing opgedoken dat de liefde tussen de twee Hollywoodsterren wel degelijk over is. ‘Bennifers’ villa, gelegen in Beverly Hills, staat namelijk officieel te koop voor 52 miljoen dollar (zo’n 47 miljoen euro).

Lees meer »

Jouw vraag over Brussel: is de Belgische driekleur in Brussel gemaakt?

Tijdens een EK of WK-voetbal of in de aanloop naar de Belgische feestdag wordt hij van zolder gehaald en zien we hem net iets vaker wapperen aan de Brusselse vensterbanken dan anders. De driekleur, le tricolore, de Belgische vlag. Maar wist je dat de allereerste versie daarvan in volle revolutie aan elkaar werd genaaid in Brussel op een boogscheut van

Lees meer »

? “Remco verwacht dat we ons voor 200 procent smijten”

De Tour duikt vandaag de Pyreneeën in. In onze podcast ‘De Tour van Wuyts & Vlaeminck’ blikken Michel Wuyts en Stijn Vlaeminck samen met Yves Lampaert, ploegmaat van Remco Evenepoel, vooruit op de bergetappe met aankomst op Pla d’Adet. Daarnaast kijken ze ook terug op de nieuwe tweede plaats van Wout van Aert in Pau gisteren.

Lees meer »

“We gaan voor absolute meerderheid”: Lijsttrekker van oppositiekartel Pieter-Jan Verhoye kijkt met ambities naar gemeenteraadsverkiezingen

Nog geen maand geleden lieten de drie oppositiepartijen van Wingene en Ruiselede een bommetje vallen: ze trekken samen onder één lijst ‘N-VA RESPECT BURG-BL’ naar de kiezer. Lijsttrekker wordt de 34-jarige N-VA-fractieleider Pieter-Jan Verhoye, die vanaf nu de niet geringe opdracht heeft alle neuzen in dezelfde richting te krijgen. “We zitten inderdaad met drie pluimages”, erkent Verhoye. “Maar onze onderlinge

Lees meer »

Na uitvaart motorcrosser Eddy De Roust (63) volgt een ereronde op circuit Zwaanhof

In de bomvolle aula van het uitvaartcentrum Denolf in Zwevezele vond op zaterdag 13 juli de uitvaart van Eddy De Roust (63) uit Wingene plaats. Hij overleed een week eerder op het motorcrossterrein Zwaanhof in Komen-ten-Brielen. De ervaren crosser maakte een ongelukkige val en overleefde dat niet.
The post Na uitvaart motorcrosser Eddy De Roust (63) volgt een ereronde

Lees meer »

Niels (31) verovert de vlaswereld met Hyler in Meulebeke: “We produceren elk jaar 50 machines”

De oogstperiode in de vlaswereld zit weer helemaal op kruissnelheid. De pluk- of slijtmachines verschijnen opnieuw in het straatbeeld. De relatief nieuwe constructeur Hyler lanceerde recent de eerste vlasrooier met vier rijen en drukt steeds meer zijn stempel op de sector. “We willen steeds blijven innoveren”, aldus Niels Baert.
The post Niels (31) verovert de vlaswereld met Hyler in

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Indiase premier Modi bezoekt Poetin in Moskou en deelt foto waarop hij “dierbare vriend” knuffelt

De Indiase premier Narendra Modi is op bezoek bij Vladimir Poetin in Moskou. Intussen buigt de VN-Veiligheidsraad zich vandaag over de Russische raketaanval van gisteren op het kinderziekenhuis Ochmatdyt in de Oekraïense hoofdstad Kiev. Rusland ontkent verantwoordelijk te zijn voor de aanval, maar de Oekraïense veiligheidsdiensten melden bewijzen te hebben gevonden dat de aanval is uitgevoerd met een door Rusland

Lees meer »