Boze aandeelhouders zoeken exit bij supermarkt-verhuurder Forum Estates

14:01 Na zijn afgeblazen beursgang plant de Gentse supermarktverhuurder Forum Estates een nieuwe kapitaalverhoging. Maar een groep ontevreden aandeelhouders eist een snellere exit. 

Meer krantenkoppen in België

Studenten krijgen eten voorgeschoteld, maar zien dan rat in saus zwemmen

Studenten van de Jawaharlal Nehru Technological University Hyderabad in India hebben dinsdag een onaangename verrassing gevonden in hun eten. Toen ze ’s middags wilden aanschuiven voor een chutney zag één van hen plots een rat zwemmen in de saus. Naar verluidt hebben ambtenaren van de afdeling voedselveiligheid van Telangana onlangs talrijke overtredingen ontdekt in de kantine. Ze vonden vijftien kilo

Lees meer »

Thomas Matthew Crooks, de 20-jarige schutter die Trump op een haar na miste: “Andere studenten lachten hem uit”

De schutter die zaterdagavond oud-president Donald Trump bijna kon vermoorden tijdens een campagnebijeenkomst werd door de FBI geïdentificeerd als de 20-jarige Thomas Matthew Crooks. Hij werd ter plekke gedood door agenten van de Secret Service. Wie is die jongeman, wiens kogels Trump op een haar na misten en die geregistreerd stond bij de Republikeinen?

Lees meer »

Na fatale duosprong in Schaffen: ook broer van Viviane overleed toen parachute dichtklapte. “Hij stortte te pletter voor de ogen van duizenden toeschouwers”

Het ongeval met de parachute in Schaffen haalt nare herinneringen naar boven bij Viviane Jajor (54). Ruim twintig jaar geleden stortte haar broer Erik, paracommando en dus professioneel springer, neer nadat zijn parachute dichtgeklapt was door een hevige windstoot. “Ik leef mee met de familie van de verongelukte vrouw en de gewonde instructeur.”

Lees meer »

“Die eerste streep zon opnieuw voelen op mijn huid was zalig”: Cato (28) over haar strijd tegen een levensbedreigende hersentumor

Ze voelde zich weken misselijk en had zware pijnscheuten. “Stress”, klokt het. Maar de Gentse Cato Deschuytter (28) bleek een hersentumor van 5 centimeter te hebben. Kanker was de diagnose en ze had vijftig procent kans om te overleven. “Ik had zoveel plannen en die moesten allemaal de koelkast in.” Een jaar later doet ze haar verhaal.

Lees meer »

Kritiek op Amerikaanse Secret Service zwelt aan: “Er is daar iets grondig foutgelopen”

Dat een 20-jarige op 150 meter van een presidentskandidaat met een oorlogswapen kon beginnen schieten, doet steeds meer vragen rijzen over hoe goed het evenement in Pennsylvania was beveiligd. De kritiek op de Secret Service – die instaat voor de bescherming van ex-presidenten – klinkt dan ook steeds luider. Ook veiligheidsspecialiste Willemijn Aerdts stelt zich vragen. "Het is belangrijk dat

Lees meer »

Wijk rond Prins Albertlaan even zonder stroom

Een deel van de wijk rond de Prins Albertlaan in De Panne zat dinsdagochtend even zonder stroom. Dat kwam na een probleem dat maandagavond al ontstond.
The post Wijk rond Prins Albertlaan even zonder stroom appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wagen brandt volledig uit na knal tegen elektriciteitscabine in Sint-Eloois-Vijve, hele buurt even zonder stroom

In de nacht van maandag op dinsdag knalde een Audi tegen een elektriciteitscabine in de Tapuitstraat in Sint-Eloois-Vijve, een deelgemeente van Waregem. Door de klap vatte de wagen vuur. De buurt zat een tijdlang zonder elektriciteit.
The post Wagen brandt volledig uit na knal tegen elektriciteitscabine in Sint-Eloois-Vijve, hele buurt even zonder stroom appeared first on KW.be.

Lees meer »

Drie ongevallen op E17 ter hoogte van Deerlijk zorgen voor moeilijke spits, rijbaan intussen weer vrij voor verkeer

Het was aanschuiven geblazen op de E17 richting Kortrijk, ter hoogte van Deerlijk. Daar zijn donderdagmorgen in de spits drie verschillende ongevallen gebeurd, waarbij telkens meerdere voertuigen betrokken waren. Door het ongeval was de linkerrijstrook een tijd versperd, maar intussen is de rijbaan weer volledig vrij voor het verkeer. Dat meldt Vlaams Verkeerscentrum op ‘X’.
The post Drie ongevallen

Lees meer »

Australië centraal tijdens vijfde editie openluchtfestival Marke Boem Boem

Voor de vijfde keer organiseert het comité Marke Boem Boem vzw het openluchtfestival Marke Boem Boem in het park van het OC: een gratis evenement met optredens, animatie, foodtrucks en kinderprogramma. Na Frankrijk, Italië, USA en Verenigd Koninkrijkkiezen ze dit jaar voor het thema Down Under (Australië).
The post Australië centraal tijdens vijfde editie openluchtfestival Marke Boem Boem appeared

Lees meer »