Beste webshops, als het zo zit, dan stop ik met e-shoppen (of probeer ik het toch)

Onlineshops waren ooit zoals snoepwinkels, nu zijn ze een ondoorgrondelijk oerwoud waarin de vuilste truken van de foor gelden. Voor Else Boer een reden om ermee te stoppen. Of beter: proberen om ermee te stoppen.

 

Meer krantenkoppen in België

Kaapstad getroffen door zwaar noodweer

Het Zuid-Afrikaanse Kaapstad en omgeving zijn donderdag getroffen door zware regenbuien en hevige wind. Heel wat daken van huizen gingen vliegen en tal van geïmproviseerde woningen zijn vernield, meldden plaatselijke verantwoordelijken.

Lees meer »

Hoe ‘Jasper The Master’ de knop omdraaide: “Philipsen mocht zich niet blindstaren op wie er niet was, maar op de mensen die er wel zijn”

Twee ritzeges, dan is de Tour geslaagd voor Alpecin-Deceuninck. Toch? Sportief manager Christoph Roodhooft: “De gemiste kansen zijn wel weg. Dat kan je toch ook niet ontkennen?” Om in Pau een nieuwe gemiste kans te vermijden, greep hij in. “Voor de start heb ik een goed gesprek gehad met Jasper. Niet negatief, maar met Jasper mag je de dingen niet

Lees meer »

“Ik had hem al 20 keer gevraagd om stiller te zijn, maar hij bleef doorgaan”: daarna wordt jongen (17) gefilmd terwijl hij wordt beplast, kaalgeschoren en vernederd

“Hoe ziek ben je als je dit doet op zo’n jonge leeftijd?” Een 17-jarige weggelopen jongen werd urenlang vernederd en mishandeld op een appartement in Brugge. Twee jongeren filmden het slachtoffer terwijl ze op hem plasten in de douche en zijn wenkbrauwen afschoren met een tondeuse. Nadien dreigden ze er ook mee om hem in het kanaal te dumpen. Eén

Lees meer »

Aanhoudende regen speelt Chirokamp parten in Moerkerke

In Moerkerke, een deelgemeente van Damme, dreigden vrijdagmiddag enkele tenten van een Chirokamp onder water te lopen. De brandweer kwam daarom ter plaatse met enkele pompen.
The post Aanhoudende regen speelt Chirokamp parten in Moerkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Red Panthers zwaaien Belgische fans uit met klinkende 7-0-zege tegen Zuid-Afrika

De Red Panthers (FIH 4) hebben vrijdagavond in de Lange Munte in Kortrijk in stijl afscheid genomen van hun fans. De Belgische hockeyvrouwen boekten in hun laatste wedstrijd in België voor het vertrek naar de Olympische Spelen in Parijs een klinkende 7-0-zege tegen Zuid-Afrika (FIH 18). Charlotte Englebert en Barbara Nelen scoorden allebei twee keer.
The post Red Panthers

Lees meer »

Average Rob verrast door Zomerhit-nominatie voor atypisch supporterslied: “Als we winnen, delen we frieten en pinten uit”

De twintig nominaties voor Zomerhit zijn bekend en één vreemde eend in de bijt valt op: Average Rob (32) en producer Omdat Het Kan (29) maken met hun supporterslied ‘On met la patate’ kans op de titel. Het ‘shtamp’-lied met snoeiharde beats is atypisch in het rijtje Zomerhit-genomineerden. “Maar het brengt mensen aan het dansen en maakt iets los. Dat

Lees meer »

Rock Zottegem ondanks regenweer klaar voor 30e editie: “Terrein zo veel mogelijk gevrijwaard en extra zand indien nodig”

In Zottegem zijn ze helemaal klaar voor de 30e editie van Rock Zottegem. Met namen als John Fogerty en Joost Klein op de affiche hoopt het driedaagse festival zo’n 30.000 bezoekers te lokken. Door de vele regen van de afgelopen dagen, nam het festival al enkele maatregelen. Zo is er extra zand en boomschors voorzien, om het festivalterrein indien nodig

Lees meer »

Strijdbare Biden herhaalt in persconferentie dat hij er niet over denkt race te verlaten

De Amerikaanse president Joe Biden heeft donderdag in een persconferentie herhaald dat hij niet uit de race naar het Witte Huis stapt. “Ik ben de meest gekwalificeerde kandidaat voor het presidentschap”, klonk het. De Democraat struikelde af en toe over zijn woorden en zei “vicepresident Trump” toen hij het over zijn vicepresident Kamala Harris had. Tegelijkertijd gaf hij ook lange

Lees meer »