Bent u al bezig met uw successieplanning?

13:13 Mijn Geld zoekt voor de Erfenisgids lezers die willen getuigen over hun successieplanning. 

Meer krantenkoppen in België

Beruchte klimaatactivist verstoort live-uitzending van EK voetbal en probeert zich vast te lijmen aan tafel

De beruchte klimaatactivist Wouter Mouton (46) heeft weer toegeslagen. Tijdens de live-uitzending van Sporza over de EK-match Nederland – Engeland probeerde hij zich vast te lijmen aan de presentatietafel tijdens de voorbeschouwing van Imke Courtois en co. Volgens Mouton was het niet alleen een actie voor het klimaat, maar ook tegen de VRT. “De VRT stelt niet de juiste prioriteiten

Lees meer »

Belg (22) verdrinkt door sterke stroming in Indonesische zee

Een Belgische toerist is in Indonesië omgekomen nadat hij door sterke golven werd meegesleurd. Lokale media bevestigen dat het om een 22-jarige Antwerpenaar gaat. Hij was een van de vijf toeristen die door de verraderlijke stroming werden gegrepen. Naast hem overleefde ook een andere toerist het incident niet.

Lees meer »

Na nominatie voor ‘Zomerhit’ geeft Belle Perez eerlijke mening over nieuwe lichting zoals Camille en Pommelien Thijs

In juli en augustus slaan VRT 1 en Radio2 de handen in elkaar en zullen er dus twintig artiesten strijden om de felbegeerde trofee. Siska Schoeters en Niels Destadsbader zijn, net zoals vorig jaar, de presentatoren van dienst. Eén van de 20 kanshebbers is de Spaans-Limburgse furie Belle Perez (48). Reporter Jarne gaat haar persoonlijk feliciteren in deze nieuwe Showbits.

Lees meer »

Gigantische taart, vuurwerk en peperdure cadeaus: petekind van prins Laurent viert 21ste verjaardag in grote luxe

Omringd door een stapel cadeaus van de duurste merken, vierde prinses Carolina van Bourbon-Sicilië haar 21ste verjaardag. De feestlocatie was Porto Cervo, Sardinië, waar de prinses talrijke familieleden en vrienden uitnodigde om deel te nemen aan het extravagante evenement. Onder de Italiaanse zon blies het petekind van prins Laurent (60) de kaarsjes uit op een gigantische taart en danste ze

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Kremlin wil “maatregelen” tegen NAVO treffen nadat alliantie steun aan Oekraïne versterkt

De staatshoofden en regeringsleiders van de 32 NAVO-landen waarschuwen China voor de steun van Peking aan de oorlog van Rusland tegen Oekraïne. Dat land is dan weer op een “onomkeerbaar pad” naar NAVO-lidmaatschap, zo staat in de verklaring die de NAVO-landen op de top in Washington woensdag hebben aangenomen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

ZOMERREEKS. Bieduinen, het domein met een sociaal en ecologisch engagement: “We knuffelen net niet de bomen”

Een voorziening voor mensen met een mentale beperking in en rond het kasteel, bossen die open zijn voor het publiek, een reservaat voor dieren en zelfs een oefenterrein voor het leger. Alles en iedereen is welkom op het landgoed Bieduinen in het Nederlandse Putte, waar eigenaar Joep van Mierlo een sociaal en ecologisch beleid voert. Hij had het zichzelf gemakkelijk

Lees meer »