Baby overlijdt in park in Ukkel tijdens onweer: “Tak viel op kinderwagen

Tijdens de hevige onweders van dinsdag is in de Brusselse gemeente Ukkel een twee maanden oude baby om het leven gekomen in het Wolvendaelpark. Dat bevestigt burgemeester Boris Dilliès (MR).

 

Meer krantenkoppen in België

Zwaantjes Roller Club maakt zich op voor EK Inline Skating: “Het is echt fenomenaal wat ze nu op skeelers kunnen brengen”

Er zijn deze maand twee grote evenementen voor de Zwaantjes Roller Club in Zandvoorde (ZRC): dit weekend de 56ste editie van de Flanders Grand Prix inline-speedskating en een week later, van 18 tot 25 juli, het Europees kampioenschap. “Het is niet ons eerste EK. We zijn in 1979 gestart met een EK en zijn stap voor stap gegroeid. We weten

Lees meer »

Ondanks haar levend schild krijgt Secret Service ook stevige kritiek: “Trump had te weinig bescherming”

Hoewel ze hun eigen leven riskeerden om Donald Trump zonder verdere verwondingen van het podium te evacueren, krijgen de agenten van de Amerikaanse Secret Service ook heel wat kritiek. Volgens verschillende Republikeinse stemmen werd Trump onvoldoende beschermd: “Bij Biden had dit nooit kunnen gebeuren.” Maar hoe werd Trump dan wél omringd door de Secret Service?

Lees meer »

LIVE. Biden roept Amerikanen vanuit Oval Office op tot kalmte – Trump gaat na aanslag “heel andere speech” geven tijdens Republikeinse conventie

Donald Trump heeft zaterdagavond een moordaanslag overleefd. De Amerikaanse oud-president raakte gewond aan het rechteroor nadat er schoten werden gelost tijdens een campagnerally in Pennsylvania. Hij hief zijn vuist omhoog toen hij in veiligheid werd gebracht en riep de aanwezigen op om te “vechten”. De dader werd meteen gedood en lijkt alleen te hebben gehandeld. Er is een onderzoek gestart

Lees meer »

Warme William luistert naar je

Torhout pikt in op de campagne Warme William van het Fonds GavoorGeluk. De stad wil kinderen en jongeren aanzetten om met elkaar te praten, zeker op momenten dat het eens minder goed gaat. Een Warme William is in zo’n geval iemand die écht naar je luistert: een vriend, een ouder, een leerkracht.
The post Warme William luistert naar je

Lees meer »

Na nominatie voor ‘Zomerhit’ geeft Belle Perez eerlijke mening over nieuwe lichting zoals Camille en Pommelien Thijs

In juli en augustus slaan VRT 1 en Radio2 de handen in elkaar en zullen er dus twintig artiesten strijden om de felbegeerde trofee. Siska Schoeters en Niels Destadsbader zijn, net zoals vorig jaar, de presentatoren van dienst. Eén van de 20 kanshebbers is de Spaans-Limburgse furie Belle Perez (48). Reporter Jarne gaat haar persoonlijk feliciteren in deze nieuwe Showbits.

Lees meer »

In het Wiel van het Ventiel pakt uit met verkoop van eigen wijn en olijfolie ten voordele van mensen met jongdementie

Op de tweede dag van ‘In het wiel van Het Ventiel’ pakte de organisatie uit met een primeur: het officieel lanceren van een rode wijn, olijfolie en witte wijn ‘Twinkel’ onder de naam Het Ventiel. Met deze actie wil initiatiefnemer Verthé Interieurs Harelbeke ervoor zorgen dat mensen met jongdementie beter ondersteund worden.
The post In het Wiel van het

Lees meer »