Zo beleven metalfans Graspop in de regen: “Het duurt zeker 10 dagen voor de modder uit onze schoenen is”

Koning Modder en Prins Regen heersten over de tweede dag van Graspop. “Door die regen kunnen we een beetje minder van de muziek genieten”, zeggen twee festivalgangers. Onder de paraplu’s en de regenjasjes zaten vrijdag vooral veel fans van de Duitse feestgroep Electric Callboy.

 

Meer krantenkoppen in België

Bitsige sfeer tijdens rechtszaak tussen Marc Coucke en stad Oostende: “Als hij was gebleven, hadden we wereldploeg en was de club niet failliet”

Het was hard tegen hard in de Brugse rechtbank van eerste aanleg tijdens de rechtszaak tussen de stad en Oostende Stadion, een vennootschap van Marc Coucke. Die dagvaardde de stad en de curator van de club omdat het een plaatsbeschrijving wil laten uitvoeren. De curator is het daar niet mee eens en zegt dat zijn werk erop zit. “Ik heb

Lees meer »

Hydrothermale uitbarsting doet toeristen wegvluchten in Yellowstone

Een deel van Biscuit Basin in Yellowstone, Wyoming, is gesloten na een krachtige hydrothermale explosie dinsdagochtend. In een virale video is te zien hoe stoom en donkere brokstukken krachtig de lucht in geschoten worden. Vervolgens rennen toeristen weg van de uitbarstende geiser. Volgens het park raakte er niemand gewond.

Lees meer »

Karl Vannieuwkerke schrijft een brief naar de Belgische olympiërs: “Stel je voor datwe zaterdagavond al met twee gemedailleerden pronken”

Karl Vannieuwkerke schrijft elke week een brief. Deze keer richt hij zich tot de Belgische olympiërs. De sporters mogen altijd antwoorden via [email protected].
The post Karl Vannieuwkerke schrijft een brief naar de Belgische olympiërs: “Stel je voor datwe zaterdagavond al met twee gemedailleerden pronken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brons voor Rope Skipping Oostende op het EK jeugd: “Sterk op de snelheidsproeven”

Amaryllis Vandekerckhove, Lies en Femke Stappers en Nina Florizoone van Rope Skipping Oostende reisden vorige week naar het Europees kampioenschap in Eger in Hongarije. In het speedonderdeel 4×30 seconden werden ze beloond met een bronzen medaille voor hun 335 speedsteps in de single rope speed relay.
The post Brons voor Rope Skipping Oostende op het EK jeugd: “Sterk op

Lees meer »

Geertruide en Marcel uit Izegem klinken op hun gouden jubileum

Burgemeester Bert Maertens en schepenen Kurt Himpe en Tom Verbeke gingen in feestzaal Hoornaert in Kachtem Marcel Corteville (74) en Geertruide Vandommele (76) feliciteren met hun huwelijksjubileum.
The post Geertruide en Marcel uit Izegem klinken op hun gouden jubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

erste hondenloopweide in Knokke-Heist positief onthaald

De eerste hondenloopweide in Knokke-Heist is een succes. Uit de eerste reacties blijkt dat de ruimte voor hondenbaasjes als een absolute meerwaarde wordt ervaren. “Als het van mij afhangt voorzien we de komende jaren in elke deelgemeente een hondenloopweide”, zegt bevoegd schepen Nick Wenmaekers (GBL).
The post erste hondenloopweide in Knokke-Heist positief onthaald appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voor Jeroen (36) en Elisah (38) is film ‘Twisters’ werkelijkheid: hoe gevaarlijk is tornadojagen écht?

Dé Hollywoord-blockbuster van deze zomer is ‘Twisters’. Sinds gisteren te zien in de bioscoop. Een film over tornado’s en het vervolg op de rampenfilm uit 1996. ‘Storm chasers’ riskeren daarin hun leven met een mix van moed, roekeloosheid en wetenschappelijke nieuwsgierigheid. Wij spraken met dé twee Vlaamse tornadojagers, Elisah Vanhee (38) en Jeroen Vanheers (36). “Als het kriebelt, gaan we

Lees meer »