Vrachtwagen vliegt in brand op E34: Zelzatetunnel in beide rijrichtingen afgesloten

Vlak voor de Zelzatetunnel, op de E34 richting Antwerpen, is donderdagnamiddag een vrachtwagen in brand gevlogen. De brandweer is ter plaatse voor bluswerken. De tunnel is momenteel in beide rijrichtingen afgesloten.

 

Meer krantenkoppen in België

“Babydog, Babydog!” Niet Trump stal de show op de Republikeinse conventie, wel een 27 kg wegende bulldog

“Babydog, Babydog!” schreeuwde het publiek op de Republikeinse conventie toen de gouverneur van West Virginia, Jim Justice, het podium opkwam zonder zijn hond. En na een korte introductie kreeg het publiek zijn zin en kwam zijn geliefde bulldog tevoorschijn. “Babydog heeft een voorspelling voor jullie”, zei Justice. “We zullen massaal voor Trump kiezen in november.”

Lees meer »

Kortrijkse Kim is het brein achter digitaal stripplatform: “Wij doen voor strips wat Netflix doet voor film”

Tijdens de zomervakantie is er – vooral voor kinderen – veel tijd die moet opgevuld worden. Lange autoreizen, restaurantbezoekjes, ontspanningsmomenten in de tuin of aan het zwembad… Op voorhand beslissen hoeveel en welk leesvoer je moet inpakken kan lastig zijn. Daar vond Kim Sanders (41) uit Kortrijk een oplossing voor: met Strips.be creëerde ze een digitaal platform waar je voor

Lees meer »

Parijse luchthavenmedewerkers blazen staking vlak voor Spelen af

Medewerkers van luchthavens in Parijs leggen in de week voor de Olympische Spelen het werk niet neer. Eerder dreigden vakbonden nog met een staking door personeel om een geschil over bonussen voor hun werk tijdens het sportevenement. Luchthavenbedrijf ADP heeft nu echter een akkoord bereikt met de bonden: alle ADP-medewerkers krijgen een bonus.

Lees meer »

Oldtimer Kastelentocht met stop aan Kasteel d’Aertrycke: “We duimen dat het niet regent op 15 augustus”

Nog even en het is weer zover: het rijdend automuseum doorkruist het Houtland. Op donderdag 15 augustus, Hemelvaartsdag, heeft de 42ste Oldtimer Kastelentocht plaats. Vijftig tot zestig auto’s van vóór de Tweede Wereldoorlog maken een rondrit langs een 15-tal idyllische kasteeldomeinen.
The post Oldtimer Kastelentocht met stop aan Kasteel d’Aertrycke: “We duimen dat het niet regent op 15 augustus”

Lees meer »

Kristel Verbeke schittert én verrast tijdens theatercomeback: “Mijn man en Kamal Kharmach zitten ook in het stuk”

Vrijdagavond ging in Theater Elckerlyc ‘Hoog in de lucht’ in première. Het stuk waarin theatermaker Sven De Ridder, Kristel Verbeke (48) mee kon overtuigen om nog eens op de planken te staan. Kristel speelt de pittige tante Nadia De Vliegher, ze heeft de luchthaven van haar vader geërfd maar alles loopt minder vlot dan gedacht. Reporter Jarne sprong na de

Lees meer »

LIVE. Amerikaanse nieuwszender: “Dak waarop schutter zich bevond was verzamelplaats voor politie”

Donald Trump heeft zaterdagavond een moordaanslag overleefd. De dader werd meteen gedood en lijkt alleen te hebben gehandeld. Er is een onderzoek gestart naar zijn motief. Afgelopen nacht reisde Trump naar Milwaukee in Wisconsin voor een vierdaags partijcongres, waar hij officieel aangesteld zal worden als Republikeins presidentskandidaat. Volg hier alle ontwikkelingen rondom het schietincident.

Lees meer »

Plan voor uitbreiding Duitse snelweg naar tien rijstroken zet kwaad bloed: “Volslagen idioot”

Een voorstel om een groot deel van de snelweg A5 in de buurt van Frankfurt uit te breiden tot tien rijstroken heeft een fel debat ontketend. Critici serveren het plan af als een “gedrocht” dat de milieuvervuiling en geluidsoverlast zal verergeren, terwijl voorstanders beweren dat de uitbreiding net essentieel is om de toekomstige toename van het verkeer in goede banen

Lees meer »

LIVE. Biden roept Amerikanen vanuit Oval Office op tot kalmte – Nieuwe beelden tonen hoe schutter in positie gaat liggen terwijl omstaanders alarm slaan

Donald Trump heeft zaterdagavond een moordaanslag overleefd. De Amerikaanse oud-president raakte gewond aan het rechteroor nadat er schoten werden gelost tijdens een campagnerally in Pennsylvania. Hij hief zijn vuist omhoog toen hij in veiligheid werd gebracht en riep de aanwezigen op om te “vechten”. De dader werd meteen gedood en lijkt alleen te hebben gehandeld. Er is een onderzoek gestart

Lees meer »