De chip die de Rode Duivels een gelijkmaker door de neus boorde

14:30 Dat de late gelijkmaker van Romelu Lukaku in de EK-wedstrijd van België tegen Slovakije werd afgekeurd, zindert dinsdag na. Het voor de Belgen frustrerende moment was voor veel kijkers een eerste kenn… 

Meer krantenkoppen in België

Meer dan 4 ton voor Antwerpen bestemde cocaïne in beslag genomen in Paraguay

In het Zuid-Amerikaanse Paraguay heeft de anti-drugspolitie meer dan 4 ton cocaïne in beslag genomen. De drugs zaten verstopt in een suikertransport dat vanuit de Paraguayaanse hoofdstad Asuncion onderweg was naar de haven van Antwerpen, melden de autoriteiten dinsdag (plaatselijke tijd). De vangst van 4.016 kilo cocaïne is voor Paraguay een “historisch record”, zei Jalil Rachid van Senad, het Nationaal

Lees meer »

Briljant voor Wilfried en Hilde

Wilfried Desodt (95) en Hilde Platteau (92) vierden hun 65ste huwelijksverjaardag. De jubilarissen engageren zich al decennialang in verschillende verenigingen in Voormezele.
The post Briljant voor Wilfried en Hilde appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Dit record is uniek en zal ik zeker koesteren”: Jason Platteeuw van Habitat Poperinge evenaart topscore in tien seizoenen Huizenjagers

Het tiende seizoen van Huizenjagers werd deze week hervat met drie makelaars uit de Westhoek. Jason Platteeuw van Habitat in Poperinge sloot de week af als weekwinnaar met een score van 55 punten. Dat werd hem de voorbije seizoenen slechts één keer voorgedaan.
The post “Dit record is uniek en zal ik zeker koesteren”: Jason Platteeuw van Habitat Poperinge

Lees meer »

The Smile annuleert Europese tournee én ook optreden op Pukkelpop

Slecht nieuws voor fans van The Smile. De muziekgroep moet noodgedwongen haar Europese tournee annuleren. Dit heeft de groep zelf laten weten op Instagram. “Onze gitarist, Jonny, werd ernstig ziek na een infectie en heeft tijd nodig om volledig te herstellen”, klinkt het. De Britse band zou op zondag 18 augustus op Pukkelpop spelen.

Lees meer »

Vrije radio Jess FM rouwt om verlies van Dirk Desmet (55): woensdagavond eerbetoon

In het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis in Aalst is Dirk Desmet uit Wevelgem overleden. Hij was een radiopresentator in hart en nieren en zo’n tien jaar een trouwe medewerker van vrije radio Jess FM die uitzendt vanuit de studio in Menen. Op woensdagavond had Dirk zijn vast programma. Halfweg juni vorig jaar overleed zijn oudere broer Nick, ook door een hartfalen. Als eerbetoon

Lees meer »