AI-boom maakt van Nvidia duurste bedrijf ter wereld

22:13 De AI-chipontwerper Nvidia streeft met zijn beurswaarde techgiganten Apple en Microsoft voorbij. 

Meer krantenkoppen in België

Baby overleden die werd gevonden in Belgische auto in Rotterdam: “We zagen een man schreeuwen, hij liep steeds rond de wagen heen”

In de Nederlandse stad Rotterdam is maandagmiddag een baby overleden. Het kindje werd in zorgwekkende toestand aangetroffen in een geparkeerde auto met een Belgische nummerplaat op een industrieterrein. Volgens een getuige zou een man – mogelijk de vader – een raampje hebben ingetikt en het kind uit de auto hebben gehaald. Ondanks een poging tot reanimatie overleed de baby niet

Lees meer »

Ben Segers als taximan voor Cindy en Colin uit Bavikhove

Cardoen bestaat 75 jaar en dat kan niet ongemerkt voorbijgaan. Ben Segers trekt in de reeks ‘Taxi Cardoen’ op pad met enkele Cardoen-klanten met een opmerkelijk verhaal. Zo leerde hij Cindy en Colin uit Bavikhove kennen, die dankzij een nieuwe auto opnieuw mobieler waren na Cindy’s plotse ziekte.
The post Ben Segers als taximan voor Cindy en Colin uit

Lees meer »

“Na een paar dagen aan een zwembad denk ik al: dit kan je ook thuis doen”: Midzomernachten met Goose-frontman Mickael Karkousse

Goose viert dit jaar al zijn twintigste verjaardag: een uitroepteken achter een uitzonderlijk verhaal van een West-Vlaamse elektrorockband. Van een uitzonderlijke band, letterlijk en figuurlijk. De frontman van de Kortrijkse Fab Four heet Mickael Karkousse. Naar eigen zeggen dwaalt er constant “van alles” in zijn hoofd. Creatieve processen. Een ontspannend gesprek over niét werken wordt niet evident. Al heeft Karkousse

Lees meer »

Alle BV’s passeren langs make-upstoel van Mitch Fabry: “Ik kom héél dicht bij mensen. Dat maakt mijn job pak intiemer”

Bluf, geluk en bakken talent. Die combinatie zette Mitch Fabry (32) op weg naar een indrukwekkende carrière als make-upartiest. Onder meer James Cooke en de meisjes van K3 neemt hij al jaren onder handen. Klopt het dat BV’s en celebrities hun diepste geheimen vertellen in de make-upstoel? “Soms lees ik zelfs roddels die niet eens kúnnen kloppen”, getuigt hij in

Lees meer »

Sven Ornelis over protesten tegen toeristen in ‘zijn’ Barcelona: “Mijn buren nemen het me niet kwalijk dat ik nog mensen naar de stad lok”

Uitgejouwd en natgespoten. De Barcelonezen kwamen zaterdag met zijn duizenden op straat om te protesteren tegen massatoerisme. En dat bleef niet alleen bij slogans scanderen. Radiomaker Sven Ornelis heeft al meer dan tien jaar een appartement in de Spaanse stad. “De inwoners hebben niets tegen toerisme an sich, wel tegen de uitspattingen ervan.”

Lees meer »

Kunla City Spa brengt wellness naar jouw thuis: “Onze producten zijn geschikt voor gevoelige huid”

Na hun webshop openen Robby (33) en Jens (34) uit Marke een fysieke winkel op de hoek van de Rijselsestraat en Kasteelstraat. “Met onze zelfontworpen producten willen we een brede doelmarkt bereiken. Mensen zijn vrij om die hier gratis te komen testen of kunnen sinds kort genieten van een behandeling.”
The post Kunla City Spa brengt wellness naar jouw

Lees meer »

Thibaud Nuyttens is terug na gezondheidsperikelen

Thibaud Nuyttens bouwt terug op na een periode van gedwongen rust deze winter. Na een bizarre val in koers moest hij verschillende onderzoeken ondergaan om de oorzaak te achterhalen, echter zonder uitsluitsel. Ondertussen is hij wel weer aan het koersen, voornamelijk bij de LWU, en hij hoopt snel terug de oude te zijn.
The post Thibaud Nuyttens is terug

Lees meer »