Nieuwe asfaltlaag E314 tussen Holsbeek en Wilsele moet opnieuw aangelegd worden door “kleine bulten in het wegdek”

Door "kleine hobbels in de weg" moet een deel van de E314 tussen Holsbeek en Wilsele richting Brussel opnieuw aangelegd worden. Minder dan een jaar geleden werd de bovenste laag van het wegdek er opnieuw aangelegd, maar uit testen van het Agentschap Wegen en Verkeer blijkt dat de kwaliteit niet voldoet aan de normen. 

Meer krantenkoppen in België

Stad Izegem verdubbelt aantal slimme rattenvallen

Vorig jaar investeerde de stad in vijf slimme rattenvallen. Sindsdien werden al meer dan 100 ratten gevangen met het systeem. Door het succes komen er vijf extra vallen bij. “De slimme rattenvallen van SmarTrap zijn een milieuvriendelijker alternatief voor rattengif. Rattengif kan immers gevaarlijk zijn voor mensen en andere dieren”, vertelt schepen van Groenbeleid Caroline
The post Stad Izegem

Lees meer »

Willy Sommers en Wendy Van Wanten lang achtervolgd door roddels: “Ze dachten dat wij in de kleedkamer lagen te rollebollen”

Eén van de meest iconische duetten uit de geschiedenis van ‘Tien om te zien’ herleeft volgende week: dan zingen Willy Sommers (71) en Wendy Van Wanten (64) nog een keer ‘Kijk eens diep in mijn ogen’. Het duet was de aanzet voor heel wat roddels over de twee artiesten, vertellen ze in ‘Dag Allemaal’. Een gesprek over het ‘Wendy-effect’, weerbarstige

Lees meer »

Supercel trekt binnenkort regio Doornik binnen met zware neerslag, hagel en zware rukwinden – Brusselse Belliardstraat ondergelopen

Een zware regen- en onweerszone trekt momenteel van zuidwest naar noordoost over ons land. Het onweer gaat gepaard met buien, eventueel hagel en mogelijk zeer zware rukwinden die schade kunnen veroorzaken. Het KMI schaalt sommige provincies op naar code oranje, omdat er voldoende kans is dat op meerdere plaatsen de rukwinden meer dan 90 km/u kunnen bereiken. Het noodnummer 1722

Lees meer »

Waarom Bart De Wever tegen 20 september een regering wil

Het is een dure belofte van formateur Bart De Wever (N-VA): tegen 20 september moet hij zijn regering op de been hebben. En nee, die datum is geen toeval. Die dag moet België namelijk haar meerjarenbegroting op orde hebben van Europa. Dat betekent: 23 miljard aan besparingen. En laat nu net vandaag De Wever daarvoor een extra wapen in handen

Lees meer »

“Gillende meisjes worden sletjes voor Taylor Swift”: Nederlandse zender PowNed verwijdert omstreden filmpje met vrouwelijke fans

De Nederlandse omroep PowNed heeft een controversieel filmpje offline gehaald nadat er tientallen klachten over binnengekomen waren. "Gillende meisjes worden sletjes voor Taylor Swift" was de titel. Het filmpje toonde onder andere een jonge vrouw die haar borsten toonde in ruil voor een ontmoeting met de Amerikaanse superster. De reporter hield de fans echter voor de gek, want er was

Lees meer »

EXCLUSIEF. Gert Verhulst en James Cooke starten in Saint-Tropez met repetities ‘ZomerRevue’: “Niet bang voor woke-rel”

Ze zijn boezemvrienden, maar ook op professioneel vlak kunnen James Cooke (39) en Gert Verhulst (56) elkaar niet missen. Daarom repeteren ze in Saint-Tropez volop voor hun eerste ‘ZomerRevue’. Wat kunnen we precies verwachten? Welke actuele grapjes vonden hun weg naar het scenario? En hoe staat het met de ticketverkoop? “We hopen nog op dagjestoeristen.”

Lees meer »

Oud-schooldirecteur viert diamanten huwelijksjubileum

Op donderdag 27 juni vierden Willy Vandevivere en Agnes Vanwildemeersch hun diamanten huwelijksjubileum. Ze trouwden op 27 juni 1964 in Beselare en gingen daarna in Boezinge wonen.
The post Oud-schooldirecteur viert diamanten huwelijksjubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »