Recensie | Stijlvolle thriller ‘The Watchers’ mist fut

14:37 Ishana Shyamalan stapt op haar 24ste in de voetsporen van haar beroemde vader met de bovennatuurlijke thriller ‘The Watchers’. Stijl genoeg, maar de inhoud laat te wensen over. 

Meer krantenkoppen in België

Stad Brugge lanceert Safer Cities platform

Grensoverschrijdend gedrag is een onderbelicht fenomeen. Slachtoffers durven vaak niet de stap naar politie of hulpverlening te zetten. Daardoor blijft het gissen hoe vaak dit voorkomt en hoe men daar beleidsmatig kan op anticiperen. “Om daar verandering in te brengen stapt Stad Brugge in het online platform Safer Cities”, zegt schepen van Jeugd en Preventie Mathijs Goderis.
The post

Lees meer »

Kledingwinkels geraken zomeroutfits niet kwijt: “Al direct solden tot -70%”

De hemel huilt, en de boekhouding van de kledingwinkels huilt mee. Jurken en shorts blijven onaangeroerd in de rekken: winkels verkopen tot een derde minder kleren. Slecht nieuws voor de winkeliers, maar als consument kan je flink je slag slaan. “Ik verwacht agressieve solden”, klinkt het bij verschillende kledingwinkels. “Meteen met stevige kortingen, ja.”

Lees meer »

“Ze mochten niet ‘papa’ zeggen en werden regelmatig met de riem geslagen”: zo stuwde Joe Jackson met ijzeren vuist zijn kinderen naar de top

Deze maand is het vijftien jaar geleden dat Michael Jackson op vijftigjarige leeftijd overleed. Hij werd nog negen jaar overleefd door zijn vader Joe, een man die bekendstond als een bullebak, liefdeloze vader en manager met losse handjes. Onder zijn impuls bereikten al zijn kinderen de showbizztop, maar de trauma’s die daarmee gepaard gingen, zijn niet te tellen. “Ik hoorde

Lees meer »

Bijna acht maanden na moord op advocate Claudia Van Der Stichelen spreken weduwnaar Eric (61) en zoon Viktor (23) voor het eerst: “Ik heb naar die man geroepen: ‘Laat mijn mama los’”

“Ik heb hem op haar zien schieten. Ik heb haar zien neervallen. Ik heb alles gezien.” Bijna acht maanden nadat advocate Claudia Van Der Stichelen (58) bij haar thuis in Sint-Lievens-Houtem werd vermoord, spreekt haar zoon Viktor (23) voor het eerst bij Faroek. Samen met zijn vader Eric (61) vertelt hij over die fatale zaterdagmiddag, in de hoop dat ze

Lees meer »