OPROEP. Blijf jij op vakantie bereikbaar voor het werk?

Ondanks het feit dat werknemers tijdens de vrije uren het wettelijke recht hebben op ‘deconnectie’, blijven heel wat werknemers toch bereikbaar. Zo ook op vakantie. Kan de baas jou steeds bellen, ook al lig je aan een zwembad? Heb jij toch een laptop bij op reis om in te springen indien nodig of zelfs vergaderingen bij te wonen? Kortom, wil jij aan ons vertellen waarom je tijdens je vakantie graag bereikbaar blijft voor het werk, geef dan gerust een seintje via onderstaand formulier.

 

Meer krantenkoppen in België

Twee weken wegenwerken op E17 richting Frankrijk tussen Kortrijk en Aalbeke

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert in augustus twee weken wegenwerken uit op de E17 richting Frankrijk tussen Kortrijk en Aalbeke. Het asfalt en de wegmarkeringen worden er vernieuwd. Om hinder te beperken, vinden de werken plaats na de festivalweekends van Alcatraz en Kamping Kitsch Club in Kortrijk. Het verkeer zal tijdens de werken over twee rijstroken moeten in plaats

Lees meer »

Project vrijetijdssite in Bavikhove opnieuw uitgesteld door softwareprobleem: “Jammer dat we weer zes maanden verliezen”

Op de laatste gemeenteraad in Harelbeke werd het bestek, de gunningswijze en de raming al voor de derde keer goedgekeurd. Een softwareprobleem zorgde ervoor dat er procedurefouten waren gemaakt. “Het is jammer dat we weer zes maanden verliezen”, reageerde oppositielid Patrick Claerhout (N-VA).
The post Project vrijetijdssite in Bavikhove opnieuw uitgesteld door softwareprobleem: “Jammer dat we weer zes maanden

Lees meer »

War Association to Remember herdenkt slachtoffers van bombardement op 21 juli 1944 tijdens WO II in Kortrijk

Op 20 juli werden de 182 slachtoffers van het zware bombardement van 21 juli 1944 herdacht door de W.A.R., de War Association to Remember. Zij eren elk jaar de bemanningsleden van de gecrashte Britse en Australische Lancasterbommenwerpers en de 127 burgerslachtoffers in Kortrijk, Marke en Bissegem.
The post War Association to Remember herdenkt slachtoffers van bombardement op 21 juli

Lees meer »

Jozef en Celesta uit Knokke-Heist vieren briljanten bruiloft

Op 9 juli 1959 stapten Jozef Pint en Celesta Vanpachtenbeke in het huwelijksbootje. Op zaterdag 13 juli brachten burgemeester Jan Morbee en schepen Bert De Brabandere het echtpaar een bezoek tijdens de viering van hun briljanten bruiloft.
The post Jozef en Celesta uit Knokke-Heist vieren briljanten bruiloft appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tadej Pogacar troeft Philipsen af in Nederlands Natourcriterium, blik gaat nu volledig op WK (en niet op Spelen)

Het zijn drukke dagen voor Tadej Pogacar (UAE Team Emirates). Zondag kroonde de Sloveen zich nog met veel overmacht tot eindwinnaar in de Tour de France, twee dagen later kwam hij in actie tijdens het Natourcriterium in het Nederlandse Surhuisterveen. Pogacar won daar voor Jasper Philipsen. Woensdag is er nog een huldiging in zijn thuisland, daarna is het tijd voor

Lees meer »

Wie wordt Kamala Harris haar running mate? Amerika-expert: “Ze kan best een witte man kiezen”

Nu alles erop wijst dat Kamala Harris de nominatie van de Democraten zal winnen, rijst de vraag wie haar running mate wordt. Waarnemers zijn het erover eens dat ze er goed aan zou doen een witte man op sleeptouw te nemen. Bart Kerremans, professor Amerikaanse politiek (KU Leuven), wikt en weegt vijf mogelijke kanshebbers: “De sterkste kanshebber heeft één nadeel:

Lees meer »

India slaat alarm na overlijden van tiener door Nipah-virus

De gezondheidsautoriteiten in de Indiase deelstaat Kerala, in het zuidwesten van het land, hebben alarm geslagen nadat een 14-jarige jongen is overleden aan het Nipah-virus. Iedereen die in contact stond met de jongen, die afkomstig was uit de stad Pandikkad, werd in isolatie geplaatst en getest. Volgens de regionale minister van Gezondheid vertonen een 100-tal contactpersonen een hoog risico.

Lees meer »